Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανακοίνωσε την συμφωνία με την «Capelli Sport» ο ΠΟΑ

Την συμφωνία με την εταιρία ένδυσης και υπόδησης «Capelli Sport» ανακοίνωσε ο ΠΟΑ.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται επισήμως πλέον η συνεργασία του Π.Ο.ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ και των θυγατρικών ομάδων μας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, καθώς και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας για τα επόμενα 4 χρόνια, με την εταιρεία CAPELLI SPORT και τον αντιπρόσωπο της στην Κρήτη, το κατάστημα αθλητικών ειδών και ρούχων fitness, Team sports center που εδρεύει στην Λ. Δημοκρατίας 41 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η άριστη ποιότητα των ρούχων που έχουν επιλεγεί για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας μας καθώς και της Ακαδημίας, εγγυάται μια διαχρονική και ανθεκτική συνεργασία!

Η Capelli sport διαθέτει άριστης ποιότητας ρουχισμό , και υψηλής αντοχής, και έχει δώσει τα τελευταία 7 χρονια τα διαπιστευτήρια της στην ελληνική αγορά, ντύνοντας αρκετές ομάδες της Superleague με αποκορύφωμα την τριετή συνεργασία της με την ομάδα της ΑΕΚ.

Την φετινή σεζόν η capelli sport έχει επιλέξει να συνεργαστεί με την ομάδα του Ατρόμητου.

Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία!!

Εδώ να τονιστεί ότι η ομάδα μας επιλέγει την συνεργασία της με το κατάστημα team sports center μετα από 6 χρονια ξανά , από το 2016-2017 , όπου ήταν και ο βασικός προμηθευτής ρουχισμού της ομάδας από το

2008 – 2016 , δηλαδή 8 συναπτά έτη!!

Ελπίζουμε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να μπούμε άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους!