Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ανακοπή» στο τέλος για την Επισκοπή

Παρότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο, η Επισκοπή τα έκανε… μαντάρα στην επανάληψη και γνώρισε την ήττα με 2-3 από τον ΠΑΟ Ρουφ στο ΔΑΚ Γάλλου για την 24η αγωνιστική της Super League 2.

Σκεντεράι στο 5′ και Σταθόπουλος με πέναλτι στο 22′ τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, που εμφάνισε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας δικαίωμα στον ΠΑΟ Ρουφ να φτάσει στην ανατροπή του σκορ με γκολ στο 89′ του Φράγκου και ενώ είχε φτάσει στην ισοφάριση, μέχρι το 54′ με τέρματα των Δούμα (51′) και Ζαχρού (54′).

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Επισκοπή:

Φοβερά πράγματα εκτυλίχθηκαν στο ματς της 24ης αγωνιστικής  στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”. Η ήττα με 2-3 από τον ΠΑΟ Ρουφ μοιάζει καταδικαστική. Κι αυτό γιατί, είδαμε την ομάδα μας να προηγείται εύκολα στο α’ ημίχρονο με 2-0 από τα γκολ των Σκεντεράι (5′), Σταθόπουλο (22′ πεν.) ενώ έχασε ευκαιρίες και για τρίτο ή και για τέταρτο τέρμα.

Στο β’ ημίχρονο όμως το γρήγορο τέρμα του Δούμα (51′) άλλαξε την ψυχολογία και πολύ γρήγορα ο Ζαχρός έκανε και το 2-2 (54′).

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 82′ διαμαρτύρεται έντονα για ένα ακυρωθέν τέρμα. Ήταν το 81′ όταν ο Σκεντεράι πέρασε μια έξυπνη μπαλιά στον Τζωρτζινάκη ο επιθετικός της ομάδας μας πέρασε και τον Τσόγκα και πλάσαρε όμως ο κ. Χλεμπογιάννης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

Το ματς:

Στο 4′ ο Αντριάνο Σκεντεράι έβγαλε μια ωραία σέντρα, ο Αμπαφού έπιασε ένα εναέριο σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 5′ η επιθετική άμυνα απέδωσε και πάλι και ο Σκεντεράι από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 11′ ο Μπαιράμι βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε όμως ο Ψαρράς απέκρουσε σωτήρια.
Στο 13′ ο Παπαδόπουλος απέναντι στον Τσόγκα καθυστέρησε, πλάσαρε αλλά ο κίπερ του ΠΑΟ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 15′ ο Αμπαφου βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσόγκα όμως άνοιξε το κοντρόλ και το πλασέ του έδιωξε ο Τσόγκας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0: Στο 22′ ο Σκεντράι από πλάγια μέσα στην περιοχή θέλησε να βγάλει μια σέντρα, η μπάλα χτύπησε καθαρά στο χέρι του Δαλαμάτρα και ο κ. Κρασαγάκης καταλόγησε το πέναλτι. Ο Αντώνης Σταθόπουλος με άψογη εκτέλεση έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα μας.

Στο 27′ ο Νταμπίζας έχασε τη μπάλα μπροστά από τον Μπαιράμι με τον τελευταίο να κάνει αδύναμο πλασέ.
Στο 30′ ο Κούτσιας πέρασε μια παράλληλη μπαλιά στον Σταθόπουλο που από δύσκολη θέση πλάσαρε από πλάγια θέση με τον Τσόγκα να μπλοκάρει.
Στο 43′ ο Βερνάδος τροφοδότησε τον Μπαϊράμι και ο τελευταίος με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

ΓΚΟΛ! 2-1: Στο 50′ από την εκτέλεση κόρνερ του Ζαχαρού, ο Δούμας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Στο 52′ το φαλτσαριστό σουτ του Κούτσια μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Τσόγκας.

ΓΚΟΛ! 2-2: Στο 54′ Ο Βερνάδος κινήθηκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκοψε στον Ζαχαρό που από το ύψος της μικρής περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 56′ το σουτ του Βερνάδου από μακριά πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Ψαρρά.
Στο 62′ το σουτ του Τσιάβου μπλόκαρε ο Ψαρράς.

Τριπλή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 85′ μετά από εκτέλεση φάουλ, με τους Εμπουέλε, Κεφαλά και Τζωρτζινάκη να ανακόπτονται διαδοχικά τα σουτ που έκαναν από τα 2μ.!

ΓΚΟΛ! 2-3: Στο 89′ ο Φράγκος διεκδίκησε μια μπαλιά στην περιοχή της ομάδας μας όπου ανατράπηκε από τον Κεφαλά. Ο κ. Κρασαγάκης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Φράγκος ψύχραιμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Η διαιτησία: Κρασαγάκης (Ηρακλείου). Βοηθοί: Μάτσας (Ηρακλείου) – Χλεμπογιάννης (Φωκίδας). 4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Τσιλεδάκης (58′ Αραμπατζής), Κεφαλάς, Νταμπίζας (58′ Εμπουέλε), Πολίτης, Κούτσιας, Αμπαφού, Σκεντεράι, Σταθόπουλος, Βουκελάτος (70′ Τζωρτζινάκης), Παπαδόπουλος.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γκούμας): Τσόγκας, Ντάνκε, Δούμας, Τασιούλης, Μαρινάκης (83′ Kουκοβίνης), Σμπώκος (86′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ζαχαρός, Φιλιμέγκας (46′ Γαϊτάνης), Βερνάδος, Μπαϊράμι (46′ Τσιάβος), Δαλαμήτρας (46′ Φράγκος).