Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναστασάκης: «Είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας – Σημαντικό που ξεκινάμε στην έδρα μας»

Ο Ζαχάρης Αναστασάκης παραχώρησε δηλώσεις στο Primesport.gr για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ανθεστίων, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ασιτών τόνισε ότι είναι χαρούμενοι που επιτέλους βρέθηκε λύση και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το πρωτάθλημα. Ο «Ρεκόμπα» υπογράμμισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας, ενώ τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάνε με παιχνίδι στην έδρα τους, όπου θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταρχήν είμαστε νομίζω όλοι μας, όσοι ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα χαρούμενοι που καθ’ όπως φαίνεται βρίσκεται μια λύση και επιστρέφουμε επιτέλους στην αγωνιστική δράση. Αυτό είναι νομίζω αυτή την στιγμή το σημαντικότερο όλων.

Από εκεί και πέρα σίγουρα η έναρξη μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια πάρα πολύ καλή ομάδα την οποία έχουμε αντιμετωπίσει και σε φιλικό παιχνίδι. Από την πλευρά μας νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας πλέον. Σημαντικό για εμάς είναι που ξεκινάμε με παιχνίδι στην έδρα μας.

Θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας που είναι η δύναμη μας και αυτό είναι που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε ένα ξεκίνημα με νίκη στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία».