Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ανεβαίνει» ο ΠΑΝΟΜ, νίκησε 3-1 και τον Ποσειδώνα

Ο ΠΑΝΟΜ νίκησε με 3-1 τον Ποσειδώνα και συνέχισε την ανοδική του πορεία.

Παρότι ο Ποσειδώνας του έβαλε δύσκολα στα πρώτο ημίχρονο, αφού ισοφάρισε σε 1-1 ο ΠΑΝΟΜ επικράτησε 3-1, παίρνοντας την… ρεβάνς για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στο Πανεπιστήμιο. 

Η ομάδα του Σταμάτη Μαματζάκη, μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε… να καθαρίσει το ματς, με τον ικανό τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής στους δύο νεαρούς Πατούνα και Φανουράκη.

Στο σκορ για την ομάδα των Μαλίων άνοιξε ο Ρούκα στο 23′, όμως ο Ποσειδώνας αντέδρασε και με πέναλτι που κέρδισε ο Τζωρμπατζάκης λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Νίκο Μαγάκη στο ντεμπούτο του να σκοράρει για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως άνηκε στον ΠΑΝΟΜ που με τον Συσκάκη να σκοράρει ένα γκολ αντάξιο της κλάσης του πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 55′.

Τα πράγματα πήραν μία και καλή τον δρόμο τους στο 70′ με τον Μαυρίδη να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην άμυνα και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-1.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γ. Μποζατζίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και μετέβη στο εφημερεύον νοσοκομείο.

ΠΑΝΟΜ (Σταμάτης Μαματζάκης): Κανετάκης, Τζανάκης, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Νικητόπουλος (46′ Κατσούλης), Κεφαλούκος Δ., Κεφαλούκος Μ. (46′ Ξυλούρης), Κόκκινος (85′ Φανουράκης), Ρούκα, Νικόλλι, Συσκάκης (85′ Πατούνας)

Ποσειδώνας (Σακης Γεωργόπουλος): Μπελενιώτης, Αποστολάκης, Ανδρεαδάκης, Μαυράκης, Κουρλετάκης, Σωμαράκης, Ασλαματζίδης, Μαγάκης, Τζωρμπατζάκης, Μποζατζίδης, Σαϊτάκης