Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανθεστίων: Θα πάρει χρόνο του Πλεσίτη – Καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, όσον αφορά το Δ.Σ του Ανθεστίωνα, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν τον Βασίλη Πλεσίτη να επιστρέψει στην Κρήτη, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Ο κύβος ερρίφθη στον Ανθεστίωνα, με τον Νίκο Δοργιομανωλάκη, να συνεχίζει απρόσκοπτα την επιτυχημένη θητεία του στην προεδρία του συλλόγου του Θραψανού.

Πλέον, σειρά έχει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς και πρώτα απ’ όλα οι συζητήσεις με τον Βασίλη Πλεσίτη, ούτως ώστε να αποφασίσουν, αν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί με τον ικανό τεχνικό και τη νέα σεζόν.

Κάτι που όπως φαίνεται  θα πάρει χρόνο, μιας και ο Βασίλης Πλεσίτης βρίσκεται αυτές τις ημέρες εκτός Κρήτης, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και είναι ακόμη άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Το Primesport.gr επικοινώνησε με τον ικανό τεχνικό, ο οποίος διεμήνυσε πως δεν έχει υπάρξει ακόμη επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ανθεστίωνα, ενώ δήλωσε πως αυτές οι συζητήσεις είναι καλύτερο να γίνονται εκ τους σύνεγγυς και όχι τηλεφωνικά.