Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρο φινάλε για τον Ανθεστίωνα με τεσσάρα επί του Ρούβα (4-1)

Με πολύ καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο μέρος ο Ανθεστίωνας κατάφερε να κλείσει με μια σημαντική νίκη την φετινή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ κερδίζοντας με 4-1 τον Ρούβα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το συγκρότημα του Β. Πλεσίτη καθάρισε ουσιαστικά το ματς στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα του με τον Ρούβα να περιορίζεται απλά στην μείωση του σκορ στο τέλος του αγώνα.

Ο Ανθεστίων κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 42΄με σκόρερ τον Λυδάκη και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Στο δεύτερο μέρος μέσα σε έξι λεπτά η ομάδα του Θραψανού κατάφερε να καθαρίσει το ματς σημειώνοντας δύο τέρματα. Αρχικά ο Τίτος Χατζάκης στο 70΄έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους , ενώ στο 76΄ο Σεραφειμίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με την ομάδα του Β. Πλεσίτη να μην σταματάει στα τρία τέρματα και να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ στο 82΄με τον Λυδάκη να κάνει το 4-0 κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα.

O Ρούβας το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος του ματς ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 90΄με τον Ιμπραϊμ Σέιχ που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ανθεστίων: Κασσωτάκης, Γκιούνγκα, Κλάδος, Σαριδάκης, Κεφάκης, Μελαδάκης, Σεραφειμίδης, Χότζα, Λυδάκης, Μπερνίκου, Χατζάκης

Ρούβας: Zερβός Μιχ., Καλεμάκης, Φάκας, Απλαδάς, Ζερβός Μύρων , Ξημεράκης, Τσατσάκης, Ντέτσικας, Περογαμβράκης, Πρίφτι, Χριστοφοράκης.