Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανώδυνη ήττα για την Κ15 του ΟΦΗ εκτός έδρας από τον Πανιώνιο (2-1)

Σε έναν αγώνα χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Κ15 του ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του Δ’ ομίλου και τη συμμετοχή της στα μπαράζ του πρωταθλήματος, η ομάδα του Π. Πετρά ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώθηκε η 2η φάση του πρωταθλήματος Super League K15.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Πανιωνίου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Αδάμ να σουτάρει εντός περιοχής, νικώντας τον Κετένογλου. Μόλις τρία λεπτά αργότερα η Κ15 του ΟΦΗ  έχασε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Ματθαιάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον Μερδή. Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε τελικά στο 50′, με τον Ρυακιωτάκη να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-1.

Στο 52′ ο Λάταρης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Πανιωνίου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 60′ ο Πετούσης με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μερδή, με το 2-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος (65′ Καλαϊτζής), Χριστουλάκης, Κλωνάρης, Κοντόπουλος (73′ Χριστοδουλάκης), Ασμαριανάκης, Ματθαιάκης (55′ Κασσαπάκης), Πετούσης, Ρυακιωτάκης, Καραγιάννης (73′ Δρίμης), Μολυμπάκης (65′ Βαρδουλάκης).