Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝΑΡΑ από τα παλιά, έκανε φύλλο και φτερό τη Νίκη Βόλου!

Ο ΑΟΑΝ πήρε τεράστια νίκη-πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας 2-0 της Νίκης Βόλου της Super League 2.

Η ομάδα του Μανόλη Σκύβαλου με μία καθηλωτική εμφάνιση, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη, με τον Μηνά να ανοίγει το σκορ στο 21′ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και ασυνεννοησία στα καρέ της Νίκης, ενώ ο ίδιος παίκτης «κλείδωσε» τη νίκη για τον ΑΟΑΝ, με εξαιρετικό τελείωμα έπειτα από σέντρα του Πλουσή από αριστερά στο 58′.

Μία επιβλητική εμφάνιση για το “μπλε αστέρι” που έδειξε να μην διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες απέναντι στην ομάδα του Βόλου και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο πήρε την πρόκριση.

Το ματς:

1′ Το παιχνίδι ξεκίνησε.

18΄’ Δεν απειλεί τον Γιαγκιόζη η προσπάθεια του Σιαφά.

21′ Γκοοοοολ για τον ΑΟΑΝ με τον Μηνά! O Mπαράτα εκτελεί το φάουλ, η μπάλα παραπλανά την άμυνα της Νίκης και φτάνει στον Μηνά, ο οποίος με κεφαλιά που χτυπά και στο δοκάρι ανοίγει το σκορ!

26′ Μπλοκάρει σταθερά την εκτέλεση φάουλ του Κάσσου ο ΑΟΑΝ.

28′ Πολύ καλό σουτ από τον Κυριακίδη, περνά ξυστά από το δοκάρι η μπάλα.

45′ Ημίχρονο στον Άγιο Νικόλαο με τον ΑΟΑΝ να προηγείται με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Μηνά στο 21ο λεπτό.

46′ Ημίχρονο στον Άγιο Νικόλαο με τον ΑΟΑΝ να προηγείται με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Μηνά στο 21ο λεπτό.

51΄Δυνατό σουτ του Μπαράτα, αποκρούει σε κόρνερ ο Μπάγιτς.

58′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΟΑΝ! Εξαιρετική σέντρα του Πλουσή από αριστερά και εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ του Μηνά που γράφει το 2-0!

90′ Δοκάρι του Τοπαλίδη σε κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΑΝ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Χύσι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Ζέλιος (57′ Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς, Μπαράτα (67′ Λάμπρου), Μελισσόπουλος

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου (57′ Παναγιωτίδης), Ανδρέου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (57′ Δημητρίου), Γαβριλίδης, Ροζάνο (78′ Ολαϊζόλα), Μορέιρα (66′ Τοπαλίδης), Σιάφα

Το LIVE: