Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝ: Είχε άσο στο μανίκι τον… Νοκάι

Νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» από πολλές απόψεις ήταν για τον ΑΟΑΝ αυτή απέναντι στον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Εκεί που και πάλι υπήρξε πρόβλημα στο να διασπάσει τέτοιου είδους κλειστές άμυνες, όπως συνηθίζουν σχεδόν όλες ομάδες τις οποίες έχει αντιμετωπίσει και μαζεύονται ολοκληρωτικά πίσω απ’ την μπάλα, όμως το κερδισμένο πέναλτι στο 83’ σε μια από τις πολλές κούρσες και ατομικές ενέργειες του Νοκάι, ήταν ένα… «φιλί της ζωής» για τους Αγιονικολιώτες.

Μη έχοντας άλλους τρόπους να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Μανόλης Σκύβαλος λίγο μετά από μια ώρα αγώνα (63’) πέρασε στο παιχνίδι τον 28χρονο εξτρέμ, τον… άσο που είχε κρυμμένο στο μανίκι και μαζί με τον Καρλίτος βοήθησαν σημαντικά στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας.

Ιδιαίτερα ο Νοκάι παίζοντας στην κυριολεξία στο σπίτι του, καθώς είναι Μαλιώτης και σε ένα γήπεδο από το οποίο ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα, έκανε τη διαφορά και ήταν ένας μόνιμος «πονοκέφαλος» για τους φιλοξενούμενους, δείχνοντας και σε αυτό το κρίσιμο ματς πόσο σημαντικό είναι για τους «κυανόλευκους».

Η είσοδος του στο παιχνίδι, άλλαξε την ροή του ματς και το πέναλτι που κέρδισε (83’) και αξιοποίησε ο Κατσικοκέρης, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική φάση της σεζόν.

* Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Ανατολή”