Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΟΑΝ: Το ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΑΝ ευχαρίστησε με ανακοίνωση που εξέδωσε την Περιφέρεια Κρήτης και πιο συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την σημαντική του βοήθεια στον ΑΟΑΝ στο κομμάτι των μετακινήσεων της ομάδας του Αγίου Νικολάου. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΑΝ αναφέρει: 
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, οφείλει να εκφράσει μια ακόμη φορά τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ως σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια του σωματείου μας να εκπροσωπήσει επάξια το κρητικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καλύπτοντας όλες τις μετακινήσεις της ομάδας για τους εκτός έδρας αγώνες της στον 4ο όμιλο, όπως και των υπολοίπων τεσσάρων ομάδων του νησιού, δείχνοντας ακόμη μια φορά, έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξη του προς τον αθλητισμό.
Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη, για τις κινήσεις και ενέργειες του ως προς τη διευθέτηση του συγκεκριμένου ζητήματος, βρισκόμενος δίπλα μας για μια ακόμη φορά.”