Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απέκλεισε διά βίου τους οπαδούς που πέταξαν αντικείμενα στους διαιτητές ο Ερυθρός Αστέρας!

Ντροπιαστικές εικόνες για την Ευρωλίγκα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τη Ζάλγκιρις για την 26η αγωνιστική, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους οπαδούς των Σέρβων, που επιτέθηκαν με αντικείμενα στους διαιτητές του αγώνα!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέλαβαν άμεσα δράση και προχώρησαν σε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τόνισαν πως όταν ταυτοποιηθούν, οι εν λόγω οπαδοί θα αποκλειστούν διά βίου από την παρουσία τους στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, ενώ φυσικά θα τους αφαιρεθούν και τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερυθρός Αστέρας, κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατόπιν κατεπείγουσας διαδικασίας, εντόπισε ότι πολλά άτομα που μετά τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις πέταξαν αντικείμενα στο γήπεδο και προς την κατεύθυνση των διαιτητών αυτού του αγώνα, προκάλεσαν ζημιά στο τούνελ και προσπάθησαν να παραβιάσουν τη φυσική ακεραιότητα ορισμένων παραγόντων αυτού του αγώνα.

Η ομάδα μας σημειώνει με λύπη ότι ανεξάρτητα από όλα τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα επεισόδια στο τέλος επισκίασαν όλες τις προσπάθειες του συλλόγου να οργανώσει τον αγώνα χωρίς επεισόδια. Ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές οι οποίες, αφού συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εντοπίσουν όλα τα πρόσωπα, θα αντιδράσουν σύμφωνα με τις νόμιμες εξουσίες τους, ενώ ο σύλλογος, σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανόνες, θα κατασχέσει τα εισιτήρια διαρκείας από αυτά τα άτομα και θα τους απαγορεύσει την είσοδο σε αγώνες».