Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απίστευτα πράγματα σε ομάδα της Γ’ Εθνικής – Αρνούνται να επιστρέψουν οι ξένοι!

Δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν σε ομάδα της Γ’ Εθνικής

Αν και η επιστροφή των δυο ξένων ποδοσφαιριστών του Αίαντα ήταν προγραμματισμένη για μετά τα Χριστούγεννα, οι δυο παίκτες δεν έχουν επιστρέψει ακόμα, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται στα πλάνα για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Ρόδο.

Επισήμως από τον Αίαντα, δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση για το θέμα, ωστόσο το ilia.news επικοινώνησε με τους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια. Και οι δυο, απάντησαν ότι δεν επιθυμούν να επιστρέψουν ξανά στην Ελλάδα και την ομάδα του Αίαντα, καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι από τις συνθήκες τις οποίες το τελευταίο διάστημα είχαν συναντήσει.

Ο μεν Ζοάο Κλαούντιο Γκόμες Ριτσούλι, τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα αισθανόταν «ξένο σώμα» στην ομάδα, ενώ δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να μπορέσει να παραμείνει. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν μπορούμε να ζούμε στο εξωτερικό, μακριά από τις οικογένειές μας, χωρίς να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Ο Μαντιού Μπαρί Μέντες, ανέφερε ότι ούτε αυτός επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα, καθώς υπήρχαν πολλές φορές στις οποίες έπρεπε να πάει για προπόνηση χωρίς να του παρέχονται τα απαραίτητα που χρειάζεται ένας αλλοδαπός ποδοσφαιριστής για να ζήσει σε μια ξένη χώρα.

Πηγή: Ilia.news.gr