Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απίστευτες καταγγελίες από τον Πλατέλλα για ωμό εκβιασμό από παράγοντες του Ιωνικού

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, οι οποίες θυμίζουν σκοτεινές εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παίκτης του Ιωνικού ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του, με καταγγελία στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος του Ιωνικού, όπως τον φωτογραφίζει, μαζί με δύο μπράβους του έδωσε 10.000 ευρώ για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Ο Πλατέλλας τότε έφυγε από το γήπεδο και κάλεσε την αστυνομία για να τον προστατεύσει.

«Φοβάμαι για την σωματική μου ακεραιότητα και την ζωή μου. Επομένως δεν μπορώ να συνεχίσω μια συμβατική σχέση με απειλές, εκβιασμούς και ωμή βία που την προκαλεί αποκλειστικά και μόνο η ΠΑΕ δια των προστηθέντων και των μελών αυτής», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία

Και προσθέτει: «Το γεγονός ότι σήμερα είμαι σώος και υγιής το θεωρώ θαύμα καθώς εάν δεν κατάφερνα να δραπετεύσω είναι δεδομένο ότι θα είχα υποστεί βλάβη της υγείας μου και εξαναγκασμό στην υπογραφή μιας λύσης συμβολαίου που με τους όρους που θα μου επέβαλλε η ΠΑΕ δια μέσου του προέδρου της Ιωάννη Τσιριγώτη. Δηλαδή να λάμβανα ποσό ευρώ 10.000 ευρώ αντί για 65.000 που δικαιούμαι. Κατόπιν των ανωτέρω αφόρητων καταστάσεων, ένιωσα εσωτερική αναστάτωση και πίεση, οι παλμοί της καρδιάς μου χτυπούσαν δυνατά και, φοβούμενος για την υγεία μου, απευθύνθηκα σε όποιον γιατρό μπορούσα εκείνη τη στιγμή να βρω και, εντέλει, με εξέτασε ο ιατρός – παθολόγος Ηλίας Μούμτσιος, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχω «ταχυρυθμία και αύξηση αρτηριακής πίεσης καθώς και προκάρδιο άγχος συνέπεια τραυματικού επεισοδίου τελευταίων ωρών».

Πηγή: metrosport.gr