Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απίστευτο παιχνίδι στο Μαρτινένγκο με νικητή στο φινάλε τον ΠΑΟΚρουσώνα!

Τι ματσάρα είδαμε σήμερα στο Μαρτινένγκο

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Μαρτινένγκο ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΠΑΟΚρουσώνα με την ομάδα του Κρουσώνα να παίρνει την τεράστια νίκη που την επανάφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πάνω από τον ΠΟΑ.

Το “χρυσό” γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεμοτσέλα!

Τέρματα πέτυχαν επίσης οι Σηφάκης, Μεμοτσέλα ένα ακόμη, Ντίσα και Κορνάρος.

Το παιχνίδι είχε δύο ανατροπές, δύο δοκάρια για τον ΠΑΟΚρουσώνα και πέντε τέρματα!

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 18′ όταν ο Μεταξάκη έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 23′ ο ΠΑΟΚρουσώνα “άνοιξε” το σκορ με τον Σηφάκη με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τριάντη!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μεταξάκης έκανε το σουτ με την μία μετά από σέντρα του Στεφανάκη με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 37′ ο ΠΑΟΚρουσώνα είχε δοκάρι με τον Μεταξάκη να κατεβάζει την μπάλα μετά την βαθιά μπαλιά του Κουτσογιαννάκη, να σουτάρει από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή και τον Μιράσι να αποκρούει την μπάλα και να την στέλνει στο δοκάρι!

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Τριάντη να σουτάρει έξω από την περιοχή μετά από εκπληκτική ενέργεια που έκανε, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Μιράσι άουτ με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 48′ ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Ντίσα να πασάρει στον Σαμπροβαλάκη, εκείνος έκανε το σουτ, όμως ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο Λιουδάκης να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 53′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με τον Ντίσα σε 1-1!

Μετά από σουτ του Κουτάντου και ασταθή απόκρουση του Λιουδάκη, η μπάλα έφτασε στον Ντίσα, ο οποίος γύρισε με το σώμα και πλάσαρε στα δίχτυα για την ισοφάριση του Εργοτέλη!

Στο 63′ ο ΠΑΟΚρουσώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα με τον Μεμοτσέλα να κόβει στον Μεταξάκη, εκείνος να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων και απομακρύνθηκε στη συνέχεια ο κίνδυνος.

Ο Ανωγειανάκης απείλησε με την σειρά του στο 71′ για τους φιλοξενούμενους με σουτ μετά από πάσα του Παπαδιού, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 74′ ο Στεφανάκης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυροειδή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τελικά στο 77′ ο Εργοτέλης “γύρισε” το ματς με τον Κουτάντο να εκτελεί το κόρνερ και τον Κορνάρο να παίρνει την κεφαλιά και να γράφει το 2-1!

Στο 83′ ο ΠΑΟΚρουσώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με την κεφαλιά του Μεμοτσέλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια μετά από σέντρα του Ανωγειανάκη.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με τον Μεμοτσέλα να πιάνει ένα τρομερό πλασέ από τα 25 μέτρα και να στέλνει την μπάλα στο γάμα για το 2-2!

Μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει και ανατροπή στην ανατροπή στο 87′ όταν ο Κονδηλάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από κόρνερ του Ανωγειανάκη, βλέποντας το Μιράσι να αποκρούει και στην επαναφορά ο Παπαδιός δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εκτός περιοχής καθώς εκείνη βρήκε στο δοκάρι!

Τελικά η λύτρωση για τον ΠΑΟΚρουσώνα ήρθε στο 94′ με τον Μεμοτσέλα να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάουλ του Ανωγειανάκη και να διαμορφώνει το τελικό 2-3 δίνοντας μία νίκη – χρυσάφι στην ομάδα του και με ένα τόσο μοναδικό τρόπο!

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Μιράσι, Κορνάρος, Περσκέφα (84′ Κρασανάκης), Κβαούρι, Τσέρος, Κατσούρρι (46′ Βασιλάκης), Κόκκινος, Κουτάντος (88′ Κατσαβούνης), Ντάγια, Ντίσα, Σαμπροβαλάκης (88′ Σπανάκης)

ΠΑΟΚρουσώνα: Λιουδάκης, Κανδυλάκης, Μαυροειδής, Σηφάκης, Στεφανάκης, Κουτσογιαννάκης (78′ Γαρεφαλάκης), Μαγάκης (86′ Μουζιούρας), Παπαδιός, Τριάντης (65′ Κουράκης), Μεμοτσέλα, Μεταξάκης (65′ Ανωγειανάκης)