Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απίστευτο σκηνικό: Έδιωξαν από το γήπεδο μεγάλης ομάδας μεθυσμένους συγγενείς παικτών – Παραλίγο ξύλο!

Οι τρεις φίλοι και ο αδερφός του ποδοσφαιριστή εμφανίστηκαν στο γήπεδο μεθυσμένοι, έχοντας κάνει ήδη σκηνικό με υπάλληλο του σταδίου.

Αφού, λοιπόν, ήταν μεθυσμένοι, άρχισαν να συμπεριφέρονται με τρόπο ενοχλητικό για τους υπόλοιπους. Υπήρξαν, μάλιστα, απειλές ακόμη και για ξύλο!

Στο 1-1 της Λάτσιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League συνέβησαν διάφορα περίεργα σκηνικά τελικά.

Ηταν ένα ματς στο οποίο το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από γκολ ενός τερματοφύλακα. Αυτό, επομένως, αρκεί για να χαρακτηριστεί ένα «ιδιαίτερο ματς». Το γκολ του Ιβάν Προβεντέλ, όμως, δεν ήταν το μοναδικό σκηνικό που είδαν στο Ολίμπικο στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και δεν το είχαν υποθέσει ως πιθανό εκ των προτέρων. Υπήρξαν και τα όσα έκαναν οι φίλοι του Γκούσταβ Ισακσεν, ο οποίος υπέγραψε πριν εβδομάδες στους Λατσιάλι και προσκάλεσε τρεις φίλους του και τον αδερφό του στον αγώνα με την Ατλέτικο. Πήραν, λοιπόν, τα εισιτήριά τους από το κλαμπ για τη θύρα που κάθονται και οι φίλοι και συγγενείς των άλλων παικτών και ακολούθησαν τρελά πράγματα.

Οι τρεις φίλοι και ο αδερφός του Ισακσεν εμφανίστηκαν στο Ολίμπικο μεθυσμένοι, έχοντας κάνει ήδη σκηνικό με υπάλληλο του γηπέδου. Αφού, λοιπόν, ήταν μεθυσμένοι, άρχισαν να συμπεριφέρονται με τρόπο ενοχλητικό για τους υπόλοιπους. Υπήρξαν, μάλιστα, απειλές ακόμη και για ξύλο, με τους Δανούς προφανώς να μην ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται. Οι συγγενείς των άλλων παικτών της Λάτσιο, επομένως, απευθύνθηκαν στους σεκιούριτι και τελικά ασχολήθηκε με το θέμα. Οι 4 Δανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, με τις ποινές να είναι οι εξής: Απαγόρευση εισόδου σε οποιοδήποτε ιταλικό γήπεδο για 5 χρόνια στους δύο, πρόστιμο για τους άλλους δύο.

Διαβάστε τα νέα της Λάτσιο στο italians.gr