Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποθέωση Βρέντζου σε Τσέλιο: «Σε ερωτεύτηκα όταν έκανες χατ-τρικ στη Νίκαια»

Το μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ Χανιά Γιώργος Βρέντζος με αφορμή την μεταγραφή του Ηλία Τσέλιου, έκανε μία αποθεωτική ανάρτηση για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο θαύμαζε στον Εργοτέλη τόσο για τις ικανότητες του εντός αγωνιστικού χώρου όσο και για τον χαρακτήρα του. 

Δείτε συγκεκριμένα τα όσα ανάρτησε ο Γ. Βρέντζος:

Σε πρόσεξα από την πρώτη στιγμή που ήρθες στον Εργοτέλη, όχι μόνο για το ταλέντο αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα και το ήθος σου. Χαιρόμουν να σε βλέπω να “μεγαλώνεις” μαζί μας, να προοδεύεις και να εξελίσσεσαι καθημερινά από ένα απλό ταλέντο σ’ έναν ολοκληρωμένο και πολυσύνθετο παίχτη. Σε “ερωτεύτηκα” τη μέρα που έκανες χατ τρικ μέσα στη Νίκαια κι έδειξες τα 3 σου δάκτυλα. Δάκρυσα μαζί σου τη μέρα που στο ίδιο γήπεδο ο ποδοσφαιρικός υπόκοσμος έκλεψε από εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά του Εργοτέλη την άνοδο.

Μαζί μ’ εσένα, με τα παιδιά που είναι ήδη στην ομάδα (για τα οποία είμαστε περήφανοι), με τα παιδιά που θα έρθουν, με τους ανθρώπους και τη διοίκηση της ομάδας – με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο και ηγέτη μας Αντώνη Ροκάκη – και φυσικά με όλους τους Χανιώτες στο πλευρό μας, όλοι μαζί θα πάμε τα Χανιά, φέτος ή του χρόνου, εκεί που ονειρευόμαστε, εκεί που μπορούμε, εκεί που αξίζουμε…

Ηλία, λεβεντόπαιδο, να είσαι γερός να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!