Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποστολή εξετελέσθη για Μοχό στο Καστέλι, 2-4 τον Δωριέα

Ο Μοχός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε στο Καστέλι, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Δωριέα με σκορ 2-4, αυξάνοντας πλέον την διαφορά του από την 2η θέση στο +7.

Τρίτη σερί νίκη για τον Μοχό ο οποίος αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ από την άλλη πλευρά για τον Δωριέα ήταν η 10η φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένοντα στην 9η θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς.

Στο 11ο λεπτό ο Μοχός άνοιξε το σκορ. Ο Τσιμηνικάκης έβγαλε την κάθετη πάσα στην μικρή περιοχή και ο Μιχελακάκης με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Ποντίκαλης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 0-2. 

Στο 50′ από λάθος του Μουτζούρη, ο Πεχυνάκης θα εκμεταλλευτεί την φάση και θα μειώσει σε 1-2 για τον Δωριέα. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για παραπάνω από ένα λεπτό με τον Τσιμηνικάκη να πετυχαίνει το 1-3. 

Στο 65′ ο Εργαζάκης κρέμασε τον αντίπαλο πορτιέρο μειώνοντας σε 2-3, μπαίνοντας έτσι ξανά στο παιχνίδι. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 90′ με τον Αμοιρόπουλο.

ΔΩΡΙΕΑΣ (Λυκούργος Παπαδάκης): Ζερβός, Χριστοδουλάκης (76′ Τζιμπιμπάκης), Νικολακάκης, Βογιαντζάκης, Μαζιτζής, Ανδριανάκης, Εργαζάκης, Καλουδάκης (76′ Τσεκρέζι), Ζωγραφάκης, Αουίντα, Πεχυνάκης (87′ Ντραγκίτσι)

ΜΟΧΟΣ (Αντώνης Λεκάκης): Μουτζούρης, Τσιμηνικάκης, Παπουτσάκης, Γκαρής, Κεφάκης, Κίσσας (54′ Σκουλούδης), Μηλάκης, Σούρσος, Ποντίκαλης (90+2 Μίχος), Διαμαντάκης Σ., Μιχελακάκης (79′ Αμοιρόπουλος)