Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχώρησε από τον ΑΟΤ και ο Ν. Βασιλείου – Η δήλωση του στο Primesport.gr

Μετά τον Μιχάλη Κουτεντάκη και ο βοηθός του, Νίκος Βασιλείου αποχώρησε από τον πάγκο του ΑΟΤ. Διαβάστε τι δήλωσε στο Primesport.gr.

Ο Νίκος Βασιλείου αποχώρησε από τον πάγκο και με δηλώσεις του στο Primesport.gr θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκε στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα του Τυμπακίου, όπως επίσης τους φίλους του ΑΟΤ, που από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία έδειξαν την αγάπη και την φιλοξενία προς το πρόσωπο του.

Ο νεαρός τεχνικός παραμένει στην οικογένεια του ΑΟΤ όπως αναφέρει, συνεχίζοντας το έργο του στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Έπειτα από την παραίτηση του προπονητή της ομάδας Μιχάλη Κουτεντάκη θα ήθελα να δηλώσω ότι αποχωρώ και εγώ από την θέση του βοηθού προπονητή και γυμναστή της ομάδας που μου εμπιστεύτηκε αρχικά ο κόουτς και στην συνέχεια το δ.σ. της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παίκτες, τον φροντιστή, του γενικούς αρχηγούς για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτούς του 6 μήνες που ήμουν στην ομάδα. Δίπλα σε αυτούς αναφέρω και τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου που δεν σταμάτησαν στιγμή να είναι άψογοι τόσο στις οικονομικές όσο και στις ηθικές τους υποχρεώσεις. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους φίλους του ΑΟΤ που από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα στον αγώνα με το Κερατσίνι έδειξαν για άλλη μια φορά την φιλοξενία και την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου. Η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα και είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο της αφού έχει ανθρώπους που νοιάζονται και εργάζονται σκληρά για το καλό της. Εγώ μένω στην οικογένεια του ΑΟΤ αφού συνεχίζω το έργο μου στην Ακαδημία του συλλόγου και θα παρακολουθώ από κοντά την πορεία του συλλόγου.»