Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από ένα ημίχρονο Ζαρός και Γιούχτας 2010 (1-1)

Ζαρός και Γιούχτας 2010 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 16η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο ντεμπούτο του Φάνη Χαλκιαδάκη στον πάγκο των γηπεδούχων, Ζαρός και Γιούχτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 16η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.
 
Μόλις στο 20′ από στημένη φάση οι Μεσαρίτες άνοιξαν το σκορ με τον Λυκούδη να σερβίρει το 1-0 στον Εφραίμ Αλμπαντάκη.
 
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Σαριδάκη Νίκο και Κώστα, αλλά ακόμη μία πιο μεγάλη σε δοκάρι του Ξεκαρδάκη, που ωστόσο δεν μετατράπηκαν σε ένα δεύτερο τέρμα.
 

Στο δεύτερο μέρος ο Γιούχτας 2010 κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, με τον Μπεσιάν να βρίσκει χώρο και με ωραίο σουτ να νικά τον Φιλιουδάκη για το 1-1.

Λίγο αργότερα ο Γκαγκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του, ενώ σημαντική ευκαιρία στην συνέχεια από πλευράς φιλοξενούμενων είχε ο σκόρερ τους, Μπεσιάν.

Ο Ζαρός δεν παρουσιάστηκε στην επανάληψη όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 μέχρι τέλους, μοιράζοντας από ένα βαθμό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ζαρός (Φάνης Χαλκιαδάκης): Φιλιουδάκης, Καπετανάκης, Νικολαντωνάκης, Αλμπαντάκης Β. Αλμπαντάκης Ε., Λυκούδης, Λεμονάκης, Γιατρομανωλάκης (50′ Μανιαδάκης), Σαριδάκης Κ., Σαριδάκης Ν. (75′ Καρούζος), Ξεκαρδάκης

Γιούχτας 2010 (Βασίλης Μιχελουδάκης): Καλυκάκης, Γκιαουράκης (90′ Zωγραφάκης), Κυπριωτάκης (46′ Μανουσάκης), Βαρδάκης (75′ Μυζύρης), Λυμπερίδης, Μπετεινάκης, Ντολακάι, Μπεσιάν, Χαλκιαδάκης, Γκαγκάκης (60′ Ντουράκης), Σαφάρ (46′ Καρτσώνης)