Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από δύο έως τέσσερις απουσίες στα Μάλια οι Μοίρες – Η δήλωση του Χρ. Ορφανουδάκη

Με απουσίες θα παραταχθεί στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ η ΑΕ Μοιρών. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα των Μοιρών όπως και τις δηλώσεις του Χρήστου Ορφανουδάκη στο Primesport.gr.

Παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μην το χάνεις λένε, μόνο που στην περίπτωση των Μοιρών στον αγώνα με τον Εργοτέλη, η αποφυγή της ήττας ήταν κάτι πολυ μεγαλύτερο, αφού δείχνει ότι είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ.

Απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Ορφανουδάκη αυτό το Σάββατο, είναι μία ακόμη ομάδα με ίδιους στόχους, ο ΠΑΝΟΜ ο οποίος θα έχει και τον παράγοντα έδρα υπέρ του, μιας και ο αγώνας διεξάγεται στα Μάλια στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. 

Ο νεαρός τεχνικός θα έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες αφού απών θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Στέλιος Αγριμάκης ο οποίος λείπει σε ταξίδι, ο Πολυχρονάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Καρταλιανάκη που παραμένει κλινήρης και του Φραγκιαδάκη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Σε δηλώσεις του στο Primesport.gr τόνισε πως η έδρα του ΠΑΝΟΜ είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και θα γίνει προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

«Έχουμε αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που στο τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι ανεβασμένη. Σίγουρα η έδρα του ΠΑΝΟΜ είναι δύσκολη, εμείς παρόλο τις απουσίες που έχουμε, έχουμε εμπιστυσύνη στα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς.»