Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από πρώτος στόχος, νούμερο ένα «απειλή» για τον Γιούχτα

Ένας παίκτης που στόχευσε να κάνει δικό του, το καλοκαίρι που μας πέρασε, τίθεται αντίπαλος του αύριο στις Αρχάνες και αποτελεί την νούμερo «ένα» απειλή στο κυριακάτικο παιχνίδι για τον Γιούχτα.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Κατσικοκέρη από το ρόστερ, o Γιούχτας έχοντας αποκτήσει τον Μανώλη Ροβίθη, αναζήτησε στην αγορά ένα «βαρύ» φορ που μπορεί να στείλει με ευκολία τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Με περγαμηνές από την Super League 2 και πολλά γκολ στο «παλμαρέ» του, ο Φώτης Γκουντρουμπής είχε κάνει το “κλικ” στους ανθρώπους της ομάδας των Αρχανών και αποτελούσε την πρώτη τους επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, όμως για διάφορους λόγους, το deal δεν έγινε ποτέ.

Αντί του Γκουντρουμπή, ήρθε ο Γιώργος Λίτσκας, ο οποίος ένα εξάμηνο μετά αποχώρησε, για τον ΑΟΑΝ και ο Γιούχτας συνέχισε την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με μπροστάρη τον Μανώλη Ροβίθη, ενώ έκανε δικούς του, δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά (Βρεττός και Γκίνη).

Ο Φώτης Γκουντρουμπής ωστόσο, έκανε μία εξαιρετική πορεία με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου και αποτέλεσε το πρώτο “βιολί” για το σύνολο του κόουτς Παντζιάρα με 14 γκολ σε 25 συμμετοχές.

Την Κυριακή (28/5) στις Αρχάνες ο ικανός φορ θα έρθει στις Αρχάνες ως αντίπαλος και βάσει των στατιστικών του, είναι η νούμερο «ένα» απειλή για τον Γιούχτα.