Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από τελευταίος… δεύτερος ο Αιολικός, 2-0 τον Καμπανιακό

Ο Αιολικός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Καμπανιακό 2-0 και κατάφερε να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά και τη νίκη της Κοζάνης 1-0 με αντίπαλο τον Γιούχτα.

Σε ένα αγώνα που είχε υποτονικό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, η ομάδα της Μυτιλήνης με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλέον βλέπει πιο κοντά όσο ποτέ Super League 2. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τη κεφαλιά του Stevanovic μετά από σέντρα του Πλατέλλα. Στο 32′ ο Νίκος Καθάριος σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Πιττατζή. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Ντινιωτάκη να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Αρναούτογλου.

Στο 54′ ο Πόζογλου επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, όμως ο γκολκίπερ του Αιολικού μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, με τον Βαγγέλη Μακρή που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, έπειτα από ασίστ του Μωραϊτη. Η μοναδική στιγμή που κατάφερε να απειλήσει ο Καμπανιακός στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε στο 77′, με τον Βουτσκίδη να αστοχεί από θέση τετ α τετ.

Ο Αιολικός μετά την σημερινή νίκη πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους, πίσω από την Κοζάνη που προπορεύεται με 9. 

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Παπασπύρου):Πιττατζής, Γκανσιέρ, Νάστος, Ποτουρίδης, Κανελλόπουλος (46′ Μωραΐτης), Στεφάνοβιτς, Αντωνίου, Αρναούτογλου (55′ Αννιτσάκης), Πλατέλλας (65′ Μούκας), Ανθής (55′ Μακρής), Ντινιωτάκης (65′ Παστρικός)

Καμπανιακός (Σαπάνης): Σιώμος, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Κεχαγιάς (69′ Έργκις), Σαπουντζής, Παπακωνσταντίνου, Ν. Καθάριος (46′ Ταΐρης), Μαγκούτης, Ντόγος, Πόζογλου (76′ Βουτσκίδης), Ιγνατίδης (76′ Γιαννόπουλος)

 

ΠΗΓΗ: SPORTLESVOS.GR