Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από τη Δαμάστα στον Αστέρα Ρεθύμνου ο Γ. Ροδουσάκης

Σε… γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο 26χρονος τερματοφύλακας.

Ο Γιάννης Ροδουσάκης άφησε το Ηράκλειο και τη Δαμάστα, στην οποία έπαιξε την περασμένη σεζόν, αφού συμφώνησε με τον Αστέρα Ρεθύμνου, τη φανέλα του οποίου έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν. Η ανακοίνωση:

«O AON Aστέρας ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιάννη Ροδουσάκη, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας, σε μια θέση που είναι από τις πιο βασικές και δύσκολες στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιάννη Ροδουσάκη.

Ο 26 χρονος πορτιέρο ( γεννηθείς στις 29/09/97) είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας μας και επιστρέφει μετά από 7 χρόνια για να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Ο ίδιος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Δαμάστα, έχοντας περάσει και από άλλες ομάδες του Ηρακλείου όλα αυτά τα χρόνια, πραγματοποιώντας αρκετές καλές εμφανίσεις.

Γ. Ροδουσάκης: « Νιώθω όμορφα που επέστρεψα στον Αστέρα»

Ο ίδιος στην πρώτη του προπόνηση που έκανε με την ομάδα μας, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που γύρισε ξανά σε μια ομάδα που όπως δήλωσε ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ακόμη και σήμερα ήταν δεμένος με τον Αστέρα μας.

 «Σίγουρα είναι όμορφο το συναίσθημα να επιστρέφεις στην ομάδα που σε βοήθησε στα πρωτα σου ποδοσφαιρικά βήματα και θέλω με τη σειρά μου να προσφέρω τα μέγιστα για να βοηθήσω την ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα του Ρεθυμνου…. Είναι ωραιο επίσης που συναντάω παλιούς γνώριμους  και φίλους στην ομαδα που ανδρωθήκαμε ποδοσφαιρικά. Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια της επιστροφής μου είναι ότι είμαι συναισθηματικά δεμένος με το συλλογο του Αστέρα Ρεθύμνου. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να επιστρέψω και πάλι εδώ και μέσα από τις εμφανίσεις μου σκοπεύω να τους δικαιώσω».

Βιογραφικό Ροδουσάκη:

Αστέρας Ρεθύμνου 2012- 2016

Ε.Α.Π. 2016-17

Αλμυρός 2017-20

Ασήμι 2020-21

Δελινά 2021-22

Δαμάστα 2022-23».