Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αριστεινίδης: “Οι αξίες μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να υπάρξω ρουφιάνος”

Ο Γεράσιμος Αριστεινίδης παίρνει θέση για την ένσταση της Αγίας Παρασκευής στο ματς με τον Πόρο

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον υπαίτιο της ένστασης της Αγίας Παρασκευής στο ματς με τον Πόρο, που κόστισε στην Ηρακλειώτικη ομάδα την ήττα με σκορ 0-3 και την αφαίρεση ακόμη τριών βαθμών.

Θέση για το ζήτημα παίρνει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πόρου, Γεράσιμος Αριστεινίδης, σε επικοινωνία του με το Primesport.gr, μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις που δέχθηκε για το ζήτημα από φίλους και γνωστούς, τονίζοντας ότι δεν του επιτρέπουν οι αξίες του να γίνει “ρουφιάνος” κανενός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του Πόρου:

“Δεν είχα σκοπό να πάρω θέση αλλά μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις που μου έχουν κάνει φίλοι και γνωστοί οφείλω σεβόμενος την ιστορία μου και την διαδρομή μου στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να πάρω θέση για ένα θέμα το οποίο πραγματικά με στεναχωρεί.

Θέλω να τονίσω ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με το θέμα της ένστασης της Αγίας Παρασκευής με την ομάδα του Πόρου.

Οι αξίες, τα ιδανικά και το ήθος που έχω πάρει από την οικογένεια μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να υπάρξω “ρουφιάνος” για οποιοδήποτε λόγο και σκοπό.

Σέβομαι όλους τους προέδρους, τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που έχω φορέσει την φανέλα τους.

Στον Πόρο έδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου και πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις όσο φορούσα την φανέλα του για να πετύχει το στόχο του.

Επαναλαμβάνω ότι ούτε το ήθος, ούτε αυτό που έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος θα μου επέτρεπαν να κάνω αυτό που ουσιαστικά μου προσδίδουν.

Θέλω ρητά και κατηγορηματικά να τονίσω ότι πρέπει να ψάξουν αλλού τους ενόχους.

Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε να αποδείξω το λόγο του αληθές αλλά καλό είναι να σταματήσει η λάσπη στον ανεμιστήρα.”