Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ασταμάτητη η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ, νίκησε με «εξάρα» και το Λασίθι

Η Μικτή Κ14 Ηρακλείου νίκησε και το Λασίθι και συνεχίζει με το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Από δύο γκολ Πατραμάνης, Παναγιωτάκης και Πλαΐτης στην τρίτη νίκη για το σύνολο του Βασίλη Κασσαπάκη που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι το Ηράκλειο, με τον Μπουλούκα να απειλεί αρχικά την εστία του Αγγελάκη, ενώ στο 7′ ήρθε το 1-0, με τον Πατραμάμη να νικά στο τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα του Λασιθίου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος της άμυνας του Ηρακλείου, για να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Κλέντι στο 14′.

Στο 30′ ο Πατραμάνης σκόραρε το δεύτερο του γκολ, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στο Ηράκλειο, ενώ γρήγορα-γρήγορα έγινε και το 1-3 με τον Πλαΐτη να αξιοποιεί την ασθενή απόκρουση του Αγγελάκη, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου.

Χωρίς ν’ αφήσει το πόδι από το γκάζι, το σύνολο του Βασίλη Κασσαπάκη κατάφερε να πετύχει δύο ακόμη τέρματα, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληχψης.

Στο 45′ ο Παναγιωτάκης με σουτ έκανε το 1-4, ενώ με τον ίδιο τρόπο και σουτ εκτός περιοχής έγινε το 1-5 από τον Πλαΐτη στο 47′.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού με σουτ του Παναγιωτάκη έγραψαν το 1-6 στο 67′, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Πατραμάνης απώλεσε την ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ σημαδεύοντας το δοκάρι.

Στο φινάλε το Λασίθι κέρδισε πέναλτι, όμως ο Αγαπάκης δεν άφησε την εστία του να παραβιαστεί για δεύτερη φορά, αποκρούοντας το πέναλτι του Κοκάι.

Λασίθι: Αγγελάκης (70′ Χατζηγεωργίου), Αϊλαμάκης, Παπαδάκης, Συλιβέστρος (58′ Συλιβέστρος), Νικολακόπουλος, Βάρδας, Κλέντι, Κοκολάκης, Χουλιάρας (41′ Σκοκάκης, 58′ Αχλαδιανάκης), Σωτηριάδης (58′ Λούσκα), Παπαδάκης Μ.

Ηράκλειο: Αγαπάκης, Κογκάκης (52′ Παπαδάκης- Χατζηγιαννάκης), Κλάδος (52′ Σαρόγλου), Πλαΐτης, Βαρδαλαχάκης, Πατεράκης, Παναγιωτάκης, Λέσι (58′ Παπαφραγκάκης), Αλεξάκης, Παπαδάκης Εμ., (65′ Φανουράκης) Πατραμάνης (58′ Παπαδάκης)