Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ατάκα “φωτιά” του Τζώρτζογλου για Αυγενάκη: «Ελπίζω να μη χρειαστούν μητρώο για τις ντομάτες και τις πατάτες οι αγρότες!»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, κατά την ομιλία του στη ΓΣ της ΕΠΟ έθιξε το θέμα της απόπειρα ανατροπής του προέδρου της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκου και σχολίασε με καυστικό και μοναδικό τρόπο, την αλλαγή υπουργείου του Λ. Αυγενάκη, ο οποίος μετατέθηκε από τον Αθλητισμό σε αυτό της Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Soccerplus.gr

«Ελπίζω να μη χρειαστούν μητρώο για τις ντομάτες και τις πατάτες οι αγρότες!», ανέφερε ο Κρητικός παράγοντας για τον Ελ. Αυγενάκη.

Επιπλέον ο κ.Τζώρτζογλου έβαλε πολλά θέματα στην ατζέντα, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για απόπειρες αυτοκτονίας παραγόντων και ποδοσφαιριστών!

«Δεν μπορούμε να έχουμε αυτοκτονίες ποδοσφαιριστών γιατί κάποιοι δεν πληρώνουν…», είπε. Ακόμη επέκρινε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των “μεγάλων”, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα να “ρίξουν” την διοίκηση Μπαλτάκου μέσω αποχής από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά «ευτυχώς που ήρθε ο… μεγάλος (σ.σ. Ο Β.Μαρινάκης) κι αποφεύχθηκε γιατί θα ξεφτιλιζόμασταν» και τέλος μίλησε για την ανάγκη να πραγματοποιηθεί ένα φόρουμ, με έδρα το Ηράκλειο για να γίνει μία διακήρυξη αρχών και αξιών στο ποδόσφαιρο.

«Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας», σημείωσε και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως: «Θα πρέπει αυτό το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ να σταματήσει, πρέπει να διευρυνθεί. Στους 1.000, 5-10 χιλ. Ώστε να μην είναι εύκολο για κάποιον μεγάλο να μας χειραγωγήσει»!