Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ατρόμητος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια εδώ και πολλά χρόνια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ»

Οι Περιστεριώτες τοποθετήθηκαν για το αίτημα της Ένωσης να έχει οπαδούς στο ματς της Τετάρτης (8/3)

Η ΑΕΚ ήθελε να έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στο ματς της Τετάρτης (8/3) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει από καιρό ότι εισιτήρια στους Βig 4 δεν δίνουν υπό το φόβο των επεισοδίων.

Αυτό τονίστηκε ξανά από ανθρώπους της ομάδας των δυτικών προαστίων τη Δευτέρα (6/3), αναφέροντας ότι «ο Ατρόμητος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και η απόφαση του Δ.Σ. να μην παραχωρήσει εισιτήρια στην ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο πλαίσιο. Το ίδιο συνέβη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επιπλέον, τα επεισόδια, που έγιναν με τον Άρη, εκεί, που είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να μη δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς σε τέτοιου είδους ματς, ώστε να αποφύγουμε την παραμικρή υποψία επεισοδίων».

Και οι Περιστεριώτες πρόσθεταν: «Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, είναι πάγια τακτική χρόνων να μη δίνονται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους σε τέτοια ματς και δεν αποτελεί εξαίρεση η συγκυρία με την ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δύο φορές και το ίδιο θα γίνει τελευταία αγωνιστική με Παναθηναϊκό».

Πηγή: a-sports.gr