Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτές είναι οι δύο ομάδες της Super League 2 που «ερίζουν» για Ικεότσα!

O Φιλίπ Ικεότσα αποτελεί έναν ολοκληρωμένο χαφ, ο οποίος μέσω των εμφανίσεων του με την φανέλα του ΠΟΑ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Super League 2. 

Το «τζακποτ» που “χτύπησε” με την περίπτωση του Φιλίπ Ικεότσα είναι μεγάλο για τον ΠΟΑ, ο οποίος ανέδειξε το ταλέντο του ικανότατου Νιγηριανού χαφ.

Ο ΠΟΑ κατάφερε μετά κόποις και βασάνων να κρατήσει στις τάξεις του το καλοκαίρι τον Ικεότσα που από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στο Ατσαλένιο έδειξε πως το τοπικό πρωτάθλημα, είναι πολύ λίγο σε σχέση με την αγωνιστική του αξία και ποιότητα, η οποία είναι σαφέστατα για μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το καλοκαίρι οι “πράσινοι” απέσπασαν το “ναι” του Νιγηριανού box to box μέσου για την παραμονή του στο Ατσαλένιο, ωστόσο οι “σειρήνες” της Super League 2 είχαν ήδη αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του.

Η πρώτη ομάδα που απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της, ήταν ο Τηλυκράτης Λευκάδας ο οποίος μέχρι πρότινος έδειχνε ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του, όμως αυτό έχει αλλάξει αφού μία ακόμη ομάδα και πολύ πιο ιστορική από εκείνον, έχει μπει «γερά» στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr, αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από το Αιγάλεω που «ερίζει» πλέον με τον Τηλυκράτη για την υπογραφή του 26χρονου μέσου του ΠΟΑ.

Το «Σίτι» στον πάγκο του οποίου κάθεται πλέον ο Νίκος Παντέλης, έχει μπει δυνατά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ικεότσα και δεν αποκλείεται να έχει “αλλάξει” τον τρόπο σκέψης του αφού πέρα από ότι του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο, του προσφέρει και την «άνεση» της πρωτεύουσας, κάτι που πιθανόν να παίξει ρόλο στην απόφαση του παίκτη.