Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτή είναι η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ατρόμητο, μήνυμα σε Μπουζούκη

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (21/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα του ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (22/12) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (17:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και δουλειά σε στατικές φάσεις. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Bruce Kamau, με τον Mesaque Dju να κάνει θεραπεία.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο οποίος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, οι τραυματίες, Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης και οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Μπουζούκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Δημήτρης Σωτηρίου και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Ο αποκλεισμός του Μπουζούκη που από πέρυσι τον Ιανουάριο που ήρθε στην κρητική ομάδα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες ίσως είναι και ένα μήνυμα από τον Νταμπράουσκας προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πως δεν είναι στις βασικές του επιλογές όσο δείχνει ένα πολύ νωθρό αγωνιστικό πρόσωπο

Στην 20μελή αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκαν οιΜανδάς, Stevens, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Yohou, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Perea, Mellado, Diousse, Στάικος, Neira, Toral, Αποστολάκης, Bifouma, Dicko, Guerrero, Durmishaj.