Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτό είναι το νέο ρόστερ της Κ19 του Γιούχτα

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Κ19 της Super League 2 λόγω της αλλαγής της προκήρυξης που αφορούσε τα ηλικιακό όριο όπως ήταν αναμενόμενο έφερε αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας του Γιούχτα.

Συγκεκριμένα 8 παίκτες γεννηθείς του 2004 αποχώρησαν από την ομάδα και αντίστοιχα ισάριθμοι αποκτήθηκαν.

Πιο αναλυτικά: 

Το ρόστερ της ομάδας πλαισίωσαν οι: Περγαντή, Κατσαρό, Γκίνη απο τους Νέους Αλμυρού, Κατσούρρι, Κόντο από τον Εργοτέλη, Κωστάκη από τον Κεραυνό, Πετρομιχελάκη από τον Ερμή Ατσαλένιου και Ντουλάκης από την Παλιανή. Στον αντίποδα οι παίκτες που αποχώρησαν ήταν οι Καπετανάκης, Τσιντάρης, Μούκα, Στρατάκης Μποάνκα, Μυλωνάκης, Τσέρος και Θεοδοσίου.

Σε αυτό το σημείο η ΠΑΕ Γιούχτας ευχαριστεί τους παίκτες που αποτέλεσαν παρελθόν από την ομάδα μας και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο κάθ’ ένα ξεχωριστά καθώς και στις ομάδες που επέλεξαν να συνεχίσουν. Παράλληλα ευχαριστεί τα παιδιά που προστέθηκαν στο ροστερ αλλά και τους συλλόγους που έδειξαν πνεύμα συνεργασίας και παραχώρησαν τους αθλητές.

Πλέον η Κ19 του Γιούχτα είναι έτοιμη να πέσει στην «μάχη» του πρωταθλήματος η πρεμιέρα της οποίας έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου.

Το πλήρες ρόστερ της Κ19 απαρτίζουν οι:

Τερματοφύλακες: Δροσατάκης Ευαγγελος, Πετρομιχελάκης Αντώνης, Ψυχαράκης Αλέξανδρος
Αμυντικοί: Περγαντής Αναστάσιος, Δασκαλάκης Κωσταντίνος, Μαυροζαχαράκης Ιωάννης, Γκίνη Ερτιλ, Κατσαρός Μιχάλης, Σπυριδάκης Αντώνης, Ντουλάκης Νικόλαος, Βαρδάκης Νικόλαος
Μέσοι: Μαλλιωτάκης Στυλιανός, Κοντος Κωσταντίνος, Ντάγια Μάριο, Παγουδης Κωσταντίνος, Παναγιωτάκης Κωσταντίνος, Τσαλόπουλος Δημήτρης, Κατσούρρι Μάνουελ, Τσαβολάκης Πολυδωρας, Παπαδάκης Γρηγόρης
Επιθετικοί: Καρπαθάκης Εμμανουηλ, Κόττας Ευάγγελος, Μηναδάκης Μύρωνας, Κωστάκης Βασίλης, Ντουράκης Ελευθέριος, Ζέφι Αντεο

Όσον αφορά το προπονητικό team στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, γυμναστής ο Στέλιος Μανουράς και προπονητής τερματοφυλάκων ο Πέτρος Κυριακάκης.

Γενικός αρχηγός της ομάδος είναι ο Ηλίας Βάζος.