Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αχ. Μπέος: “Oυδεμία σχέση έχει ο ΟΦΗ με το “χειρουργείο” που στήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα”

Με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αχιλλέας Μπέος στήριξε το αίτημα του Παναιτωλικού για ξένους διαιτητές στα Play Out, καθώς τόνισε ότι γίνεται μεθοδευμένη προσπάθεια για να παραμείνει η Κηφισιά στην Stoiximan Super League.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος στάθηκε στις διαιτησίες του περασμένου Σαββάτου στα Play Out και υποστήριξε ότι γίνεται μεθοδευμένη προσπάθεια για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία η Κηφισιά την οποία χαρακτήρισε «μόρφωμα” τονίζοντας όμως ότι τα όσα έκανε ο Πουλικίδης στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν καμία σχέση με την κρητική ομάδα την οποία την χαρακτήρισε περήφανη.

Παράλληλα στάθηκε και στο αίτημα του Παναιτωλικού για ξένους διαιτητές, στηρίζοντας την ομάδα του Αγρινίου, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για ακόμη μια φορά στον Μάνταλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
 
«Μετά και τις αισχρές διαιτησίες στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ενορχηστρωμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια προκειμένου να διασωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία το μόρφωμα που ονομάζεται «ΚΗΦΙΣΙΑ».

 

Διαιτησίες όπως αυτή του Σιδηρόπουλου, με αντάλλαγμα τη θέση του αρχιδιαιτητή, ευτελίζουν το ποδόσφαιρο και αποτελούν ντροπή. Όπως και αυτή του Πουλικίδη, στον αγώνα της Κρήτης, για το βίο και την πολιτεία του οποίου είχα ενημερώσει τον κ. Χριστοβασίλη. Εδώ, ωστόσο, οφείλω να τονίσω ότι η περήφανη ομάδα του ΟΦΗ, με τους περήφανους Κρητικούς, ουδεμία σχέση έχουν με το «χειρουργείο» που στήθηκε.

 

Στηρίζω ανεπιφύλακτα το αίτημα του Παναιτωλικού για τον ορισμό ξένων διαιτητών και καλώ την ΕΠΟ να το κάνει δεκτό, όπως οφείλει. Είναι ντροπή για όλους μας, που επιτρέπουμε να δυσφημείται το ποδόσφαιρο από διάφορα λαμόγια, όπως ο Μάνταλος που έχει δημιουργήσει διαιτητές – «εργαλεία» για όλες τις δουλειές.

Αρκετά πια με αυτή την ιστορία. Πρέπει να τελειώνουμε. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να προχωρήσει. Δεν πρέπει να χαθεί και αυτή η ευκαιρία.