Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκλεισε νικηφόρα την σεζόν η ΑΕΚατσαμπά με νίκη επί των Μοιρών (4-2)

Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ η ΑΕΚ «Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική» η οποία κέρδισε με 4-2 την ομάδα των Μοιρών και κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η Α.Ε Κατσαμπά κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7΄με σκόρερ τον Δάσκο για να απαντήσουν άμεσα οι Μοίρες με τον Πηρουνάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 , αλλά τους γηπεδούχους να παίρνουν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο Φρρόκου στο 16΄κάνοντας το 2-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 28΄να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με σκόρερ τον Φρρόκου που διπλασίασε την ίδια ώρα τα προσωπικά του τέρματα, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε χατ τρικ πριν κλείσει το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ στο 44΄με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 4-1 για την Α.Ε.Κατσαμπά.

Στο δεύτερο μέρος λογικό ήταν να πέσει κάπως ο ρυθμός με τις Μοίρες πάντως να καταφέρνουν να μειώνουν το σκορ σε 4-2 με γκολ που σημείωσε ο Ηλιάκης στο 75΄..

Α,Ε Κατσαμπά: Σπανός. Νικολάου. Π (41΄Κάββαλος), Δάσκος, Καραφωτιάς, Ζούζουλας, Βαρδονικολάκης (46΄Λέλεκας), Κεφαλούκος, Φρρόκου, Μπένγκα, Μουρτζάκης, Τάγγινης.

Μοίρες: Δανδάλης, Πολυμερίδης, Τραορέ, Παπαδομανωλάκης, Τσακάνι, Ηλιάκης, Μεντουδάκης, Πηρουνάκης, Ντιαμπί (8΄Χριστοδουλάκης), Σκαπέρδας, Χαλκιαδάκης.