Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαριά εκτός έδρας ήττα για το Ηράκλειο στον πρώτο τελικό παραμονής με την Πεύκη (77-47)

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα Play Outs του 3ου ομίλου της National League 2 η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου που στο πρώτο ματς της σειράς με την Πεύκη ηττήθηκε με το βαρύ 77-47 με την Αθηναϊκή ομάδα να κάνει το 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Πλέον η ομάδα του Αλ. Πετράκη την ερχόμενη Κυριακή καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κάνει το 1-1 στις νίκες φιλοξενώντας στο δεύτερο ματς της σειράς στο Κλειστό του Λίντο την Πεύκη για να μπορέσει να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι και να τα παίξει όλα για όλα για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε ότι αφορά καθαρά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης το Ηράκλειο βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την λήξη του με 21-10 με την διαφορά να εκτοξεύετε στο +18 υπέρ τους στο ημίχρονο (41-23).

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε με αποτέλεσμα με την λήξη του η Πεύκη να προηγείται με 22 πόντους διαφορά (55-33) πράγμα που μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο με την Αθηναϊκή ομάδα να παίρνει μια δίκαιη νίκη πέρα για πέρα με 77-47.

Στο άλλο ματς της ημέρας για τα Play Outs στον 3ο όμιλο της National League 2 η Ηλιούπολη έκανε το 1-0 απέναντι στους Αγίους Αναργύρους κερδίζοντας με 74-62.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 41-23, 55-33, 77-47