Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασιλακάκης: «Μαζί με την δύναμη του κόσμου μας να ξεκινήσουμε με το δεξί»

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Φωστήρα ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με αντίπαλο τον ΑΟ  Τυμπακίου.
 
Το τεχνικό επιτελείο του Φονέα έχει στη διάθεση του όλους ποδοσφαιριστές γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα του Ταύρου να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.
 
Οι κιτρινόμαυροι δείχνουν να λειτουργούν επαγγελματικά και απόδειξη σε αυτό αποτελεί το γεγονός ότι ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο μία ημέρα πριν από το παιχνίδι.
Μετά από πρωτοβουλία φίλου της ομάδας, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Φωστήρα θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση δείχνοντας ότι βαδίζει σε επαγγελματικά πρότυπα όπως αρμόζει στην ιστορία του.
Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Βασιλακάκη ο οποίος έστειλε το εξής μήνυμα: 
 
«Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε βέβαιοι ότι από το πρώτο ματς θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Βρισκόμαστε σε ένα σύλλογο που έχει μεγάλες προσδοκίες και πάντα στοχεύει στο καλύτερο δυνατό. Σαν Φωστήρας οφείλουμε να πρωταγωνιστήσουμε έχοντας στο πλευρό μας τη στήριξη του κόσμου  μας από τον οποίο ζητάμε να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει και φέτος. Γνωρίζουμε ότι σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές της ομάδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος χρονιάς να πετύχουμε το στόχο μας».

.