Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας μέσω του Ερυθρού Σταυρού πρόσφερε ο Τροστ – Έκονγκ

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ – Έκονγκ πρόσφερε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ – Έκονγκ. Ο Νιγηριανός στόπερ επισκέφτηκε πρόσφατα τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

«Ήταν απίστευτο το ότι σας συνάντησα. Βλέποντας την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, ανυπομονώ να σας βοηθήσω», έγραφε η ανάρτηση του αμυντικού του “δικεφάλου” στα social media.

«Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, William Troost Ekong, επισκέφθηκε με δική του πρωτοβουλία τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να συμβάλλει στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αλλά και να στηρίξει συνολικά το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συνέχεια ο William Troost Ekong ενημερώθηκε διεξοδικά για τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θεσσαλονίκης, ενώ στην περιήγησή του, στους χώρους συλλογής και διαλογής των ειδών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού», έγραφε η ενημέρωση του Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή: sportal.gr