Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βρήκε νέα ομάδα στην Γ’ Εθνική ο Γιώργος Κούτσης

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟΑΝ, ο Γιώργος Κούτσης βρήκε νέα ομάδα για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η νέα ομάδα του Αθηναϊου τεχνικού είναι ο Θερμαϊκός Θέρμης, ο οποίος αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του soccerpractor:

Επισημοποιήθηκε όπως αναμενόταν η συμφωνία με τον Γιώργο Κούτση για τη διαδοχή του Κώστα Καζάνα στην τεχνική ηγεσία του Θερμαϊκού Θέρμης
Ο έμπειρος Αθηναίος τεχνικός, το όνομα του οποίου είχε πέσει στο τραπέζι για τους “πράσινους” και το καλοκαίρι, φέτος εργάστηκε αρχικά στον Πανηλειακό και μέχρι πρότινος στον Άγιο Νικόλαο.

“Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κούτση στον Θερμαϊκό Θέρμης. Ένα φίλο πάνω από όλα, έμπειρο προπονητή από τη Σούπερ Λιγκ 2, που δέχτηκε να βοηθήσει την ομάδα μας σε αυτή τη συγκυρία” ανέφερε στον soccerpractor ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θέρμης, Δημήτρης Αναστασιάδης, γνωστοποιώντας επίσημα την έλευσή του και καλωσορίζοντάς τον.

Ο Γιώργος Κούτσης διαθέτει καλή γνώση της κατηγορίας (γενικά πολλές παραστάσεις σε πάγκους σε Β΄-Γ΄ Εθνική), αλλά και ειδικά της Θεσσαλονίκης, αφού είναι παλαίμαχος των Άρη, ΠΑΟΚ, Αγροτικού Αστέρα, αλλά και άλλοτε προπονητής στην ομάδα του Ευόσμου και τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ο Κούτσης, που ως παίκτης θήτευσε και σε Ατρόμητο, Χαλκηδόνα, Πανελευσινιακό και Πανναυπλιακό, προπονητικά έχει εργαστεί ακόμα σε Παναχαϊκή, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Καλλιθέα, Αστέρα Βλαχιώτη και Παναργειακό.

O Θερμαϊκός την Τετάρτη στις 15.00 παίζει εκτός έδρας με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου για το Κύπελλο ΕΠΣΜ, ενώ το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα θα γίνει στην έδρα του Βύρωνα Καβάλας.