Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βρεττός στο Primesport.gr: «Άδικο να είσαι πρωταθλητής και να μην ανεβαίνεις – Ακόμα ένας τελικός με Τηλυκράτη»

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας, μίλησε στο Primesport.gr o ποδοσφαιριστής του Γιούχτα Νίκος Βρεττός. 

Ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου τονίζοντας ότι από την στιγμή που δεν θα προβιβαστούν και οι πέντε πρωταθλήτριες ομάδες, υπάρχει αδικία, αλλά από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να βρίσκονται στις 4 ομάδες που θα κατακτήσουν την άνοδο. 

Επιπλέον ο 27χρονος παίκτης του Γιούχτα τόνισε ότι σε αυτή την διαδικασία παίζει σημαντικό ρόλο η έδρα και όποιες ομάδες καταφέρουν να κάνουν εκτός έδρας νίκες, θα φτάσει πιο γρήγορα στην άνοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr o Νίκος Βρεττός:

«Θεωρώ ότι η διαδικασία τον μπαράζ είναι δύσκολο κομμάτι για όλες τις ομάδες και από άποψη ανταγωνιστικότητας και για το ότι αφήνει μια πικρία το ότι δεν ανεβαίνουν όλες η ομάδες. Είναι κρίμα να έχεις κάνει τόσο δρόμο να είσαι πρωταθλητής και από τις πέντε ομάδες να βγαίνουν τέσσερις. Είναι λίγο αδικία, παρόλα αυτά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αγωνιστούμε και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό. Πιστεύω ότι θα κριθούν όλα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Μέχρι στιγμής παίζει μεγάλη σημασία η έδρα, αν κάποια ομάδα θέλει να εξασφαλίσει γρήγορα την άνοδο πρέπει να κάνει εκτός έδρας νίκες. Όσον αφορά για το ματς με τον Τηλυκράτη είναι ακόμα ένας τελικός, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε την ποιότητα και το πάθος μας και να πάρουμε αυτούς τους τρείς πολύτιμους βαθμούς»