Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βροχή συγχαρητηρίων για την επάνοδο του ΠΟΑ στη Γ΄Εθνική

Βροχή συγχαρητηρίων μηνυμάτων για την επάνοδο της ομάδας του ΠΟΑ στη Γ΄Εθνική δέχεται από το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Ατσαλένιου. 

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τα συγχαρητήρια μηνύματα προς την ομάδα του ΠΟΑ: 

Δήμαρχος Ηρακλείου- Β. Λαμπρινός

“Η επιστροφή του ΠΟΑ στην Γ΄ Εθνική είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για τη συνοικία του Ατσαλένιου όσο για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου συνολικά. Παράλληλα αποτελεί δίκαιη επιβράβευση για την προσπάθεια που κατέβαλλαν ολόκληρη τη σεζόν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου. Τους συγχαίρω από καρδιάς και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να αντιπροσωπεύουν την πόλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στις εθνικές κατηγορίες.”

Α.Ε Φαιστός 

“Το Δ.Σ της Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΎ συγχαίρει την ομάδα του Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ για την επάνοδο της στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία μέσο των αγώνων μπαράζ και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.” 

ΑΟΑΝ 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, συγχαίρει το σωματείο του ΠΟ Ατσαλένιου, για την προσπάθεια και την πορεία του την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023, μέχρι και την άνοδο και επιστροφή του στην Γ’ εθνική. Ευχόμαστε ότι καλύτερο τη νέα σεζόν, ως ένας ακόμη εκπρόσωπος του κρητικού ποδοσφαίρου στην κατηγορία!” 

Αλμυρός 

“Το ΔΣ , ο Πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς κ σύσσωμη η οικογένεια του Αλμυρού συγχαίρουν την ομάδα του ΠΟΑ για την άνοδο στη Γ’ Εθνικη κατηγορία . Υγεία κ καλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα!!!”

ΠΑΝΟΜ 

“Ο ΠΑΝΟΜ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επάνοδο του ΠΟΑ στη Γ΄Εθνική, μια κατηγορία στην οποία ανήκει. Ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν. Ο ΠΟΑ αποτελεί ένα σωματείο παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα σωματεία του Ηρακλείου.” 

Ερασιτέχνης ΟΦΗ 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει την ομάδα του ΠΟΑ, για την επιστροφή της, στη Γ’ Εθνική.

Ο ΠΟΑ είναι μια ποδοσφαιρομάνα της περιοχής μας, με ιστορία, εγκαταστάσεις και υποδομές και δεν της αρμόζει να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.
 
Η Γ’ Εθνική, είναι το ελάχιστο, για την αυτήν την ομάδα.”
 
Συγχαρητήρια, στην διοίκηση του ΠΟΑ και σε όλους τους συντελεστές της ανόδου.
 
Ρούβας 
 
Ο Ρούβας συγχαίρει την ομάδα του ΠΟΑ και τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λέλεκα για την μεγάλη επιτυχία της επιστροφής στη Γ΄Εθνική παραμένοντας όμως πιστοί στο πλάνο των Ακαδημιών και του ευ αγωνίζεσθαι”. 
 
Ηρόδοτος 
 
“Η Διοίκηση της ομάδας μας συγχαίρει τους φίλους μας στο Ατσαλένιο και το σωματείο του ΠΟΑ για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική . Ο ΠΟΑ μετά το ισόπαλο 0-0 στην έδρα του Ατρόμητου Πειραιά, έφερε πανηγυρισμούς στην ομάδα του αλλά και στο Ατσαλένιο ανεβάζοντας τους στην Γ’ Εθνική ! Ένα ιστορικό σωματείο της πόλης μας επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες εκεί που κατά βάση ανήκει και αξίζει να αγωνίζεται .
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια” 
 
Μοίρες
 
 “Η Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών συγχαίρει την ιστορική ομάδα του ΠΟΑ για την επάνοδο της στην Γ Εθνική, εκεί που αξίζει να βρίσκεται.”
 
 ΠΑΟΚ
 

“Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ καθώς και η κοινωνία που εκπροσωπεί συγχαίρουν το φίλο σωματείο του ΠΟΑ για την πανάξια επάνοδο του στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου ! Καλή συνέχεια ευχόμαστε από καρδιάς ! 

ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ”

Γιούχτας

“Αξίζουν θερμά
συγχαρητήρια
 
σε όλα τα παιδιά του ΠΟΑ την τεχνική ηγεσία την διοίκηση αλλά και στον κόσμο του Ατσαλένιου για την μεγάλη επιτυχία και την επιστροφή της ιστορικής και προσφυγικής ομάδας στα σαλόνια της Εθνικής κατηγορίας.
Είναι τιμή και μεγάλη επιτυχία για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο η συμμετοχή περισσότερων ομάδων μας στα εθνικά πρωταθλήματα.
Μπράβο
 
σε όλους σας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να φτάσετε εκεί που αξίζετε.”