Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βροχή» τα συλλυπητήρια για Κουβίδη

Αρκετά είναι τα σωματεία που στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στον Βασίλη Κουβίδη.

Ο πρώην πρόεδρος της Τυλίσου πενθεί για το θάνατο της μητέρας του και πολλές είναι οι ομάδες που εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Ο Πρόεδρος, το ΔΣ, ο Προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Δαμάστας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην Πρόεδρο της Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη για τον θάνατο της μητέρας του Ελένης Κουβίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της Παλιανής: «Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Παλιανής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο Βασίλη Κουβίδη για το χαμό της μητέρας του».

Η ανακοίνωση του Ρούβα: «Η οικογένεια του Ρούβα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στο Βασίλη Κουβίδη για την απώλεια της μητέρας του».

Η ανακοίνωση του Μοχού: «Το σωματείο του Α.Σ. Μοχού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον καλό φίλο Βασίλη Κουβίδη για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας».

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα: «Το σωματείο μας  εκφράζει  εγκάρδιο Συλλυπητήρια στον φίλο και  πρόεδρο της Τυλίσου κ. Βασίλη Κουβίδη για τον θάνατο της μητέρας του».

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ: «Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του ΑΟΤ εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στο Βασίλη Κουβίδη στις δύσκολες στιγμές που περνάει, μετά το χαμό της μητέρας του».

Η ανακοίνωση της Χερσονήσου: «Η απώλεια είναι αναπόφευκτος παράγοντας της ζωής αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο οδυνηρή. Κανείς δεν πεθαίνει όσο ζει μέσα στις καρδιές μας και στην σκέψη μας. Φίλε μας Βασίλη Κουβίδη σε εσένα και την οικογένειά σου ευχόμαστε η ηρεμία και η θαλπωρή των ωραίων αναμνήσεων από την μητέρα σου να γεμίσουν την καρδιά σας. Καλό παράδεισο..».

Η ανακοίνωση των Ασιτών: «Το Δ.Σ της Α.Ε Ασιτών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στον Βασίλη Κουβίδη και τους οικείους του για την απώλεια της αγαπημένη του μητέρας. Κουράγιο…»

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: «Η οικογένεια του Π.Ο.Α εκφράζει την θλίψη της και μεταφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Βασίλη Κουβίδη, για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει..»

Η ανακοίνωση του Ανθεστίωνα:  «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Κουβίδη για την απώλεια της μητέρας του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα…»

Η ανακοίνωση του Γιούχτα: «H ΠΑΕ Γιούχτας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΑΟ Τυλίσσου, και στον Βασίλη Κουβίδη για τον χαμό της μητέρας του Ελένης.
Δύναμη και κουράγιο στους οικείους της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.»