Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλεϊ: Σε κυκλοφορία από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν

Με σύνθημα την φράση “Κρατάμε ψηλά τη σημαία του Κρητικού βόλει” τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, για τη σεζόν 2022-23.

Τα εισιτήρια διαρκείας, κοστίζουν 120 ευρώ και αφορούν, όλους τους επίσημους φετινούς αγώνες, του ΟΦΗ.

Τα εισιτήρια διαρκείας, διατίθεται καθημερινά απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην  οδό Ισαύρων 93, κάτω απο τη θυρα 1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Volleyleague, με στόχο να κάνει την καλύτερη δυνατή του παρουσία, αλλά και να συνεχίσει την πορεία του στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει.

Με δήλωση του ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας βόλει.

Όπως ανέφερε καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ, να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει το βόλει. Εκπροσωπούμε την Κρήτη στην μεγάλη κατηγορία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και κάθε χρόνο, κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω.

Φέτος, θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 10 ομάδες, αλλά με την βοήθεια του κόσμου, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους που έχουν θέσει.

Εχω ξαναπεί ότι όραμα μου, είναι να δω, το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, γεμάτο, σε παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ. Εύχομαι αυτό να συμβεί φέτος. Ευχαριστώ απο την καρδιά μου, όσους είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο ΟΦΗ αν είναι και στο βόλεϊ στη μεγάλη κατηγορία”.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στο  τηλέφωνο 2810-311525, γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ καθημερινά απο τις 9πμ έως τις 8μμ.

*Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και πριν το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της VolleyLeague που θα γίνει την Κυριακή 23/10, στις 6μμ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.