Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλεϊ: Σημαντική και καθαρή νίκη του ΟΦΗ επί του Ήφαιστου (3-0 σετ)

Με καθαρό τρίποντο, συνέχισε ο ΟΦΗ, την πορεία του, για την επιστροφή του, στην Volley League. 

Δυο στροφές πριν το φινάλε, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Pre League , κέρδισε τον Ηφαιστο Φλώρινας με 3-0 σετ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, κάνοντας επίδειξη ισχύος, στο σερβίς και το μπλοκ.

Ο Μιχαίλοβιτς στο σερβίς και ο Καγιαλής στο μπλοκ, βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και ο ΟΦΗ, εξακολουθεί να ελπίζει στην πρώτη θέση, έχοντας μοναδική επιλογή, στα δυο τελευταία παιχνίδια με το Αίγιο εκτός και το Φλοίσβο μέσα, να κάνει δυο καθαρές νίκες, δίχως απώλειες.

Αν δεν πάρει την πρώτη θέση, που δίνει την απευθείας άνοδο, τότε θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο, σε μπαράζ μεταξύ τεσσάρων ομάδων (θέσεις 2-5).

Στο πρώτο σετ, ο ΟΦΗ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχαίλοβιτς απο την γραμμή του σερβίς, έκανε πάρτι απέναντι στον Ηφαιστο που δεν κατάλαβε, απο …που του ήρθε.

Ο Σλοβένος διαγώνιος του ΟΦΗ, με 4 συνεχόμενους άσσους, έφερε τον ΟΦΗ, στο 13-3.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε και με 15-3, με τον Μιχαίλοβιτς να κομματιάζει την υποδοχή του αντιπάλου, για να παίρνει πολύ εύκολα το σετ με 25-8.

Στο δεύτερο σετ, ο Ηφαιστος, ανέβασε την απόδοση του, αλλά ο ΟΦΗ είχε ξανά, τον πρώτο λόγο.

Προηγήθηκε με 16-11 με δυο συνεχόμενα μπλοκ του εξαιρετικού Καγιαλή και 20-15.

Ο Ηφαιστος πλησίασε στο 20-18, αλλά το ταιμ-άουτ του Αντωνιάδη, ξύπνησε τους παίκτες του ΟΦΗ.

Μιχαίλοβιτς και Μάκινεν, έφεραν τον ΟΦΗ στο 23-20 και 24-21 και ο ΟΦΗ πήρε το σετ με 25-22, κάνοντας το 2-0.

Ανταγωνιστικό ήταν και το τρίτο σετ. Ο Ηφαιστος προηγήθηκε 7-9, αλλά ο ΟΦΗ με ένα σερί 5-1, προηγήθηκε με 12-10.

Ο Ρουμελιωτάκης με ωραίο διαγώνιο καρφί έφερε τον ΟΦΗ στο 16-13 και ο Καγιαλής με κρίσιμο μπλοκ στο 20-17.

Με τον Καφαντάρη στο σερβίς, ο ΟΦΗ τελείωσε το σετ με 25-17, με ένα 5-0 σερί στο τέλος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε μετά τη νέα νίκη ότι εμείς θα πάμε για το 2Χ2 με το Αίγιο εκτός έδρας και με τον Φλοίσβο στο γήπεδο μας, με στόχο να τερματίσουμε πρώτοι. Αν το καταφέρουμε έχει καλώς. Αν όχι θα παλέψουμε στα μπαράζ, για την άνοδο. Είμαστε στην τελική ευθεία και η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Κερδίσαμε τον Ηρακλή εκτός έδρας και κάναμε ένα σχετικά εύκολο τρίποντο με τον Ηφαιστο, που είναι πολύ καλή ομάδα και την περασμένη αγωνιστική κέρδισε τον Αρη. Πιστεύω ότι στο τέλος, θα δικαιωθούμε”.

Ο τεχνικός του Ηφαιστου Φλώρινας Σπύρος Γκολίτσης, ανέφερε ότι στο πρώτο σετ, δεν καταφέραμε να σταματήσουμε το σερβίς του Μιχαίλοβιτς. Στα άλλα δυο σετ, παλέψαμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εχουμε κλειδώσει την 6η θέση.ισως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποια παιχνίδια, να είμαστε και στην 5η θέση. Είναι πετυχημένη η πρώτη χρονιά μας στην κατηγορία. Η Φλώρινα είναι η πατρίδα μου, είμαι απο τους ιδρυτές του Ηφαιστου το 2009. Η πόλη στηρίζει την προσπάθεια και αξίζουμε να είμαστε στην κατηγορία”.

Διαιτητές: Τραχαλάκη, Καραπουλάκης.  Παρατηρητής: Κοκοτσάκης.

Τα σετ: 25-8, 25-22, 25-17.

ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης): Ρουμελιωτάκης, Μιχελάκης (λ), Ρουσόπουλος, Μάκινεν, Μιχαίλοβιτς, Καγιαλής/ Καφαντάρης, Κόκκινος, Kαρατζάς, Μπαρντακτζιάν, Γκόνας, Γωνιωτάκης, Δαρίδης.