Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επέστρεψε στις νίκες η Δαμάστα!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του Αστρίτσιου, η Δαμάστα κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Βόνη με 0-2 για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δίχως όμως να υπάρξει κάποιο τέρμα.

Από πλευράς Δαμάστας, ένα σουτ του Βατσινά στην αρχή του παιχνιδιού πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Δροσατάκη, ενώ για την Βόνη η οποία στην συνέχεια ανέβασε ρυθμό, ένα καλό σουτ του Παπακώστα μπλόκαρε ο Ροδουσάκης.

Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο από πλευράς θεάματος, το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές φάσεις για να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε στο 68ο λεπτό ο Βασίλης Βατσινάς, με τον έμπειρο επιθετικό να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Δροσατάκη για το 0-1!

Στην συνέχεια η Βόνη ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να απειλήσει τον Ροδουσάκη έχοντας καλές στιγμές με Ζερβάκη και Παπακώστα, οι οποίες δεν έγιναν γκολ, με τον Στρατηγάκη σε μία αντεπίθεση να κάνει το 0-2 στο 91′ και να σφραγίζει την πρώτη νίκη της Δαμάστας με τον Δημήτρη Κόκκινο στον πάγκο!

Οι συνθέσεις: 

Βόνη (Α. Παπακώστας): Δροσατάκης, Γελαδάς, Αλεξίου, Μυρωδιάς, Κουκάκης, Σταυρακάκης, Βλάχος, Ζερβάκης, Παπακώστας, Σκαρβελάκης, Καλογερίδης

Δαμάστα (Δ. Κόκκινος): Ροδουσάκης, Χαραλαμπάκης, Αποστολάκης, Πεταλάκης, Κοκορέλιας, Κόκκινος, Κουτσοποδιώτης, Κοσμάς, Ταμπάκης, Βατσινάς, Τζουβάρας