Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Λαμπρόπουλος: “Xρειαζόμαστε μια νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας”

Στο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού που θέλει να προσδώσει ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ αλλά και στην επιτακτική μιας νίκης που θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας στάθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports μετά το τέλος του ματς με τον Άρη. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ: 

Για το παιχνίδι με τον Άρη: 

“Πιστεύω ότι είχαμε βελτιωμένη εικόνα κρατήσαμε αρκετά τη μπάλα.. Στην τελική πάσα και στην τελική ενέργεια πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω, γιατί φθάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και εκεί το χαλούσαμε. Δεχθήκαμε τελικά ένα γκολ από 1-2 διαδοχικές κόντρες που έγιναν μέσα στην περιοχή. Σίγουρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το τελικό αποτέλεσμα.” 

Προχωράμε όμως πρέπει να αναπτερώσουμε το ηθικό μας να πάμε με την Τρίπολη για τους τρεις πόντους και σιγά σιγά να φθάσουμε εκεί που πρέπει.” 

Για την επιθετική φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Πέπε Μελ στον ΟΦΗ: 

“Είναι μόλις δύο ημέρες ουσιαστικά στην ομάδα, αλλά από την πρώτη ημέρα ο νέος προπονητής μας έδειξε ότι έχει επιθετικό πλάνο. Θέλει να παράγουμε φάσεις , θέλει να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας . έτσι ώστε να τρέχουμε με την μπάλα και να μην τη χάνουμε , ώστε να τρέχουμε εμείς πίσω και να μαρκάρουμε. . 

Σίγουρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο και εβδομάδα απο βδομάδα θα γινόμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο επιθετικοί και ο κόσμος θα χαίρεται όταν μας βλέπει να παίζουμε.” 

Για το ότι είναι το έβδομο ματς για τον ΟΦΗ χωρίς νίκη: 

“Σίγουρα πρέπει να κάνουμε μια νίκη για να πάρουμε και εμείς τα πάνω μας. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στους συμπαίκτες μου, , έχουμε πολύ καλό υλικό, και πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε πολύ καλύτεροι και θα κερδίσουμε”.