Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Νταμπράουσκας: “Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό, να αποφύγουμε την αρνητικότητα”

Ως ένα σημαντικό βαθμό για την ομάδα του χαρακτήρισε την ισοπαλία στο Κλ. Βικελίδης στο δικό του ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα. 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε«Είναι πολύ ωραίο να ερχόμαστε να παίζουμε σε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα. Οι παίκτες του Άρη πίεσαν πολύ την ομάδα μας, ειδικά μετά το γκολ μας για να ισοφαρίσουν. Πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Φυσικά προσπαθήσαμε να επιτεθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τις αλλαγές που κάναμε για να παίξουμε πιο επιθετικά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη βάζοντας παίκτες πίσω από τον Γκερέρο, αλλά τελικά και η αντίπαλη ομάδα έκανε αλλαγές στα πλάγια και η πίεση ήταν μεγαλύτερη».

Για το γεγονός ότι έβαλε επιθετικούς βγάζοντας Ντιουσέ και Τοράλ από το ματς επισήμανε : «Προσπάθησα να βρω διάφορους τρόπους να επιτεθούμε. Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη σημερινή εμφάνιση. Θέλω να σκέφτομαι τους εαυτό μου σαν επιθετικό προπονητή. Θέλω να παίρνω τους τρεις βαθμούς. Αυτό ίσως δεν σου βγει κάποιες φορές, κάποιες άλλες ίσως σου βγει. Υπήρχε πολλή πίεση, έπρεπε να αλλάξω Ντιουσέ και Τοράλ, και επέλεξα να βάλω επιθετικούς παίκτες».

Για το πως κυλούν οι πρώτες του ημέρες στον ΟΦΗ : «Βρήκα ένα φανταστικό γκρουπ ανθρώπων. Πρώτος στόχος είναι να αποφύγουμε την αρνητικότητα των τελευταίων εβδομάδων που υπάρχει και ο μόνος τρόπος είναι μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια .Θέλω να περάσω το δικό μου στυλ παιχνιδιού , δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας, σήμερα ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσουμε τον ρυθμό, αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό στα επόμενα παιχνίδια».