Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport : Η μάχη του τίτλου στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής πέντε στροφές πριν το φινάλε

Με τον Γιούχτα τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής η μάχη για το ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα πάει στα μπαράζ ανόδου έχει φουντώσει για τα καλά πέντε στροφές πριν από το τέλος. 

Το Primesport.gr σας παρουσιάζει σήμερα σε ένα ειδικό ρεπορτάζ τα δεδομένα που υπάρχουν για την κάθε ομάδα που εν δυνάμει είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο με το πρόγραμμα αλλά και τις πιθανότητες της κάθε ομάδας, με την κατάκτηση του τίτλου να μοιάζει πλέον κούρσα για τέσσερις ομάδες αλλά μέσα στο ρεπορτάζ έχουμε προσθέσει και τον 5ο Εθνικό που μαθηματικά έχει λιγοστές αμυδρές ελπίδες για να κυνηγήσει και αυτός την 1η θέση.

Πιο αναλυτικά: 

1)Γιούχτας 41 βαθμοί

Η ομάδα των Αρχανών στα παιχνίδια που απομένουν έχει να δώσει τρία ματς εντός έδρας , ενώ στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος θα φύγει μόνο μια φορά από την Κρήτη για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Θύελλα στη Ραφήνα.

Εντός το συγκρότημα του Ν. Σουργιά θα φιλοξενήσει το Κερατσίνι, τον Άγιο Ιερόθεο και τον Εθνικό με το τελευταίο να είναι και το πιο δύσκολο θεωρητικά ματς γιατί μιλάμε για μια ομάδα που την δεδομένη χρονική στιγμή έχει και αυτή λιγοστές πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Εκτός έδρας ο Γιούχτας έχει δύο ματς έναν τελικό με τον άμεσο διεκδικητή του τίτλου την Θύελλα Ραφήνας, και ένα ματς με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο που έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και μετά την ήττα από τον Α.Ο.Τυμπακίου ίσως είναι τελικός παραμονής και για την Λασιθιώτικη ομάδα.

Το πρόγραμμα του Γιούχτα 

 

2) Θύελλα Ραφήνας 38 βαθμοί 

Η ομάδα της Ραφήνας έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή αλλά και με την συνολική παρουσία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής για τον Γιούχτα στην κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο.

Η Θύελλα θα παίξει τρία εκτός έδρας ματς και δύο εντός στα πέντε παιχνίδια που απομένουν. Στη Ραφήνα θα φιλοξενήσει τον Γιούχτα και τον Άγιο Ιερόθεο , ενώ εκτός έδρας θα παίξει με τον Πόρο στο Μαρτινέγκο, και στην Αθήνα με το Κερατσίνι και το Μοσχάτο δύο ομάδες οι οποίες την δεδομένη χρονική στιγμή που μιλάμε μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία.

Κομβικό ματς είναι σίγουρα το ντέρμπι με τον Γιούχτα όπου θα θέλει μόνο νίκη για να πάρει αυτή το πάνω χέρι οδεύοντας προς τις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές όχι ότι τα ματς με τον Πόρο και τις άλλες Αθηναϊκές ομάδες είναι εύκολα πλην της αναμέτρησης με τον ήδη υποβιβασμένο Άγιο Ιερόθεο.

Το πρόγραμμα της Θύελλας Ραφήνας 

 

3) Μαρκό 37 βαθμοί 

Η Μαρκό είναι στο -6 από την κορυφή και έχει και ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα στις 5 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε. Η Αθηναϊκή ομάδα θα παίξει τρία ματς εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον Α.Ο Τυμπακίου, τον Αλμυρό και τον Πόρο, ενώ εντός έδρας θα παίξει δύο δύσκολα ματς με τον Άρη Πετρούπολης που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία με αξιώσεις και με τον Φωστήρα που είναι και αυτός από τους διεκδικητές του τίτλου.

Το πρόγραμμα της Μαρκό 

 

4) Φωστήρας 37 βαθμοί 

Αν και έχει τρία ματς εντός και δύο εκτός έδρας το πρόγραμμα του Φωστήρα είναι αρκετά δύσκολο στην μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ομάδα του Ταύρου μέσα στην έδρα της θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ, τον Εθνικό και την Αγία Παρασκευή, ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει το Μαρκό και τον Άρη Πετρούπολης.

Το πρόγραμμα του Φωστήρα

 

5) Εθνικός 34 βαθμοί 

Ο Εθνικός είναι η ομάδα που μόνο με θαύμα θα μπορέσει να κατακτήσει την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο και ειδικά αν αυτοκτονήσουν οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλου.

Η ιστορική ομάδα του Πειραιά θα παίξει εντός έδρας με τον Α.Ο.Τυμπακίου και τον Πόρο, αλλά εκτός έδρας έχει τρία ματς φωτιά με Φωστήρα, Αλμυρό και Γιούχτα.

Το πρόγραμμα του Εθνικού