Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ΄Εθνική: Ιστορική νίκη για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου επί του Πορφύρα (80-70)

Η Αναγέννηση ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στις εθνικές κατηγορίες, καθώς στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε στην Γ΄ Εθνική (στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής), επικράτησε στο κατάμεστο κλειστό Αρκαλοχωρίου του Πορφύρα με 80-70 .

Η ομάδα του Μύρων Παπαδάκη, ξεκίνησε εκρηκτικά και πήρε διαφορά 16 πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο (28-12) και στην συνέχεια διαχειρίστηκε ιδανικά το προβάδισμά της ,απέναντι σε μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα , που είχε ξεκινήσει θετικά στην πρώτη αγωνιστική .

Με όπλο την επιθετική της άμυνα και τις άμορφες συνεργασίες στην επίθεση , οι παίκτες της Αναγέννησης, ανέδειξαν σε σημεία του αγώνα τα προτερήματα τους, αναγκάζοντας τους φιλάθλους , να χειροκροτούν πολλές φορές τις προσπάθειες των γηπεδούχων .

Με μπροστάρηδές τους Δημήτρη Κουρέπη , Παντελή Μαραγκάκη, Μιχάλη Σπυριδάκη, Νίκο Κριθινάκη και Κρις Ραζή, και εξαιρετική διαχείριση χρόνου από τον προπονητή Μύρων Παπαδάκη , όλοι οι παίκτες ανέδειξαν τα πολλά αθλητικά προσόντα που διαθέτουν.

Κορυφαίος σκόρερ ο Δ.Κουρέπης με 24 πόντους , ενώ ακολούθησε ο Μαραγκάκης με 15 . Ο Κρητικός Γιώργος Σκάνδαλος που προσέρχεται από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη (αδερφός του Χρήστου, που αγωνίζεται στον Πανιώνιο) κορυφαίος της αξιόμαχης ομάδας του Γ.Λειβάδη, με 20 ποντους .

Τα δεκάλεπτα: 28-12 , 42-33 (ημ) , 62-48, 80-70 .

Διαιτητές : Χριστινάκης Ν., Σκουλαρίκης Δημ.

Αναγέννηση (Μ.Παπαδάκης ): Μορφιαδάκης , Μητρόπαπας, 5, Κριθινάκης 13 (3), Καμπιτάκης , Καλογεράκης , Μαραγκάκης 15(3), Σολάκης , Σπυριδάκης 9 (1), Βερτουδος 2, Κουρέπης 24, Ραζής 9(1).

Πορφύρας (Λειβάδης ): Κυριακόπουλος 17(1), Σκάνδαλος 20(1), Αρμάος 4, Γεωργιάδης, Σιδερής , Τριανταφυλλίδης 5, Τάγαρης 2, Βρυώνης, Λαμπροπουλος 2, Τσουστος 11(3), Παπαδόπουλος 3(1), Βερεβής, Συμαιωνίδης 6.