Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ΄Εθνική: Φουλ δράση σήμερα με την εμβόλιμη 1η αγωνιστική και σημαντικά παιχνίδια

Εμβόλιμη αγωνιστική με σημαντικά ματς έχουμε σήμερα για τον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής καθώς θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική που είχε αναβληθεί από την ΕΠΟ λόγω των πλημυρών στην περιοχή της Θεσσαλίας. 

Οι τέσσερις από τις πέντε κρητικές ομάδες αγωνίζονται εντός έδρας και ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού που παίζει μακριά από την Κρήτη σήμερα είναι ο Ερμής Ζωνιανών που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πειραιά.

Σε ότι έχει να κάνει με τις εντός έδρας μονομαχίες των Κρητικών ομάδων ο ΠΟΑ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες θέλει να σημειώσει την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη και την δεύτερη συνολικά αντιμετωπίζοντας στο Ατσαλένιο την ιστορική Προοδευτική.

Ο Αλμυρός από την μεριά του μετά τις νίκες επί του Ερμή Ζωνιανών και του Ελλοπιακού θα επιδιώξει και αυτός να κάνει το τρία στα τρία σήμερα στο γήπεδο του Γαζίου με αντίπαλο το Χαϊδάρι. με το οποίο μοιράζονται την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΟΑΝ που προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες θέλει να τριτώσει το καλό σήμερα με αντίπαλο τον ισχυρό Άρη Πετρούπολης που έρχεται στον Άγιο Νικόλαο από την ήττα στο ντέρμπι με τον Πανιώνιο και δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες βαθμών.

Τέλος η Επισκοπή που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό υποδέχεται στο γήπεδο του Γάλου τον Απόλλωνα Αθηνών με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την σημερινή 1η εμβόλιμη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής: 

ΥΠΑΤΟΥ ΑΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΥΒΟΙΑΣ), ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΥΒΟΙΑΣ), ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ)

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), ΜΠΛΑΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), ΜΑΥΡΕΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΧΑΝΙΩΝ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΑΘΗΝΩΝ), ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ), ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΟ: ΔΡΟΥΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ), ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ (ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ), ΓΚΟΥΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ), ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) ΨΑΛΙΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ Π.Ο. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ), ΣΙΓΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ), ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΟ: ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΧΑΝΙΩΝ), ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ), ΚΕΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ), ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ)