Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γελαδάρης: “Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας”

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Γελαδάρη στο Primesport.gr

Επιστροφή στις εντός έδρας υποχρεώσεις για τον Γιούχτα στα μπαράζ ανόδου για την sl2 με την ομάδα των Αρχανών να υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας με μοναδικό της στόχο την άμεση επιστροφή στα τρίποντα.

Οι έδρες έχουν παίξει κομβική σημασία μέχρι στιγμής στην έκβαση των αποτελεσμάτων στα μπαράζ και αυτή είναι το όπλο που πρέπει να χρησιμοποιήσει και ο Γιούχτα ώστε να επιστρέψει στα τρίποντα.

Στο να εκμεταλλευτούν την έδρα και να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στάθηκε και ο Λάζαρος Γελαδάρης, στις δηλώσεις του στο Primesport.gr για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, τονίζοντας ότι η ομάδα της Λευκάδας έχει τέτοια ποιότητα που άμα δεν προσέξεις μπορείς να το πληρώσεις. 

Αναλυτικά τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή του Γιούχτα:

“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, τον Τηλυκράτη, ο οποίος βγήκε πρωταθλητής σε έναν όμιλο με δυνατές για την κατηγορία ομάδες και αυτό από μόνο του λέει κάτι.

Όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα αποτελέσματα σε αυτό το ειδικό πρωτάθλημα, οι έδρες παίζουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε και εμείς, ώστε να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια.

Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, διότι αν χάσουμε την συγκέντρωση μας έστω και για ένα λεπτό, η ποιότητα του Τηλυκράτη είναι τέτοια, που μπορεί να το πληρώσουμε.”