Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γεμίζουν μπαταρίες και στο βάθος… ενίσχυση για την Δαμάστα

Με βελτιωμένη εικόνα έκλεισε τις επίσημες υποχρεώσεις του 2022 η Δαμάστα, δίνοντας την ευκαιρία στον Δημήτρη Κόκκινο να παραχωρήσει τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Έπειτα από την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Ρωμανό, οι «μπλε» έδωσαν φιλικό με τον Αετό Ανωγείων το απόγευμα της Παρασκευής, του οποίου και επικράτησαν με 4-1, σε μία αναμέτρηση όπου ο ικανός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, στην Δαμάστα δεν επαναπαύονται και ήδη σχεδιάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, στις θέσεις που έχει κρίνει απαραίτητη την ενίσχυση ο Δημήτρης Κόκκινος σε συνεργασία με την διοίκηση.

Έτσι, σίγουρα θα αποκτηθούν 2-3 παίκτες, με κύριο μέλημα να ανήκουν στην κατηγορία των «μικρών», όπου έχουν περιοριστεί οι λύσεις των «μπλε».

Για αυτήν την εβδομάδα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη, ενώ ένα ακόμα φιλικό, το τελευταίο για το 2022, έχει προγραμματιστεί με το Άλογο Μαλεβιζίου το βράδυ της Πέμπτης, στο γήπεδο της Τυλίσου.