Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιαλούσης εναντίων τεσσάρων για το… 2×2

Ο κεντρικός αμυντικός του Γιούχτα και τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ, θα έχουν την δική τους ευκαιρία να γράψουν ιστορία, το απόγευμα της Κυριακής.

Το 2ο Final Four αναμένεται να ρίξει την αυλαία του, αύριο Κυριακή (7/5) με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα ΠΑΟΚ και Γιούχτα στο γήπεδο του Τυμπακίου.

Ένας παίκτης του Γιούχτα και τέσσερις του ΠΑΟΚ ωστόσο, έχουν έναν παραπάνω λόγο να θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο, καθώς σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα έχουν γράψει ιστορία.

Πέντε πρώην ποδοσφαιριστές του Αλμυρού και κάτοχοι του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, τίθενται ένα χρόνο μετά αντιμέτωποι στη Μεσαρά, ανανεώνοντας το… ραντεβού τους στον τελικό.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Γιαλούση που το καλοκαίρι… μετακόμισε στις Αρχάνες για λογαριασμό του Γιούχτα και τους Άκη Κουράκη, Κώστα Γαρεφαλάκη, Μάνο Κανδηλάκη και Λεωνίδα Βλαχάκη που από το Γάζι και τον Αλμυρό, βρέθηκαν στον Κρουσώνα και τον ΠΑΟΚ.

Οι πέντε τους θα έχουν την ευκαιρία, να γράψουν με «χρυσά» γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του θεσμού, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο Τυμπάκι (7/5, 17:00).

Θα καταφέρει ο Λευτέρης Γιαλούσης να γευτεί μόνος του αυτή την επιτυχία ή οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, θα τον αφήσουν μόνο με τη χαρά του πρωταθλήματος; Η απάντηση θα δοθεί λίγο πριν ή μετά τις 7μ.μ της Κυριακής.